Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #62: Son Hortkuluk

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #62: Son Hortkuluk – Fantastik Canavarlar

image

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN. 59. BÖLÜM 60. BÖLÜM 61. BÖLÜM Lord Voldemort’un o karanlık gece, Harry Potter‘ı öldürmeyip kendi oğlu gibi büyütmeye karar verdiği alternatif bir hayran hikâyesine ne dersiniz? ÖNEMLİ BİR NOT: Karanlık Prens serisinin ilk cildi İçimdeki Karanlık hikâyesinin yeniden yazılmış bölümleri 57. bölümle sınırlıydı. Yazar bu maceranın yeni versiyonunu uzun süredir yazmadığı için,… (DEVAMI…)

Çok güzel bir bölüm olmuş! Acaba yeni bölüm ne zaman çıkacak?

Başlamış olduğum ve biraz da sonunu merak ettiğim için devam ediyorum ama bu kadar da klişe olmaz ama, bölümün sonunda ne olacağını ta evvelden biliyordum, en son cümlenin hemen-hemen aynısını bölümün ortalarına geldiğimde kafamda kurmuştum bile. Ron hiç uymamış genel olarak, sanırım en iyisi Damien karakteri, gerçek kardeş gibi olmuş. Sonuç olarak çok klişeler ve yapmacık gelen kısımlar var, bazı yerlerde de mantık hataları. Bu kadar söyledim ama tüm bunları saymazsak konusu güzelmiş, bir heyecan kaplıyor yani okurken (bazen sonunu tahmin etsem de).