Ama şu var: İstanbul’dayken o kadar bıkmıştım ki uzaklıktan, ona olan son yıllarda heyecanım yitip gitmişti. Yine İstanbul’dayken İzmir Fuarı’na geliyordum, he he
Şans ve onun mizah anlayışı, bu sefer beni alt edemeyecek Hissediyorum.
Videoluk durumlar söz konusu olsa, iş değişirdi tabii. Bir haftada iki panele katılma rekorum var Sonuçlarından da fazlasıyla memnunum Bence @Sayhh’da öyle… Yani… Öyledir umarım
Bakalım gelecek seneye panel gibi bir şey olur ve ben de müsait olursam; neden olmasın
@Firtinakiran Duymaz mıyım hiç? Aksine büyük bir dikkatle takip ediyorum. Sanırım kaderin zayıf noktasını keşfetti, bir şekilde şans faktörünü kontrol edebiliyor.
Formülün şimdilik çözebildiğim kısmı buluşmalı başlığa girip gelemeyeceğini bildirmekle sınırlı. Başka neyin gerektiğini bulduğumda ben de uygulamaya başlayacağım. Bol bol görüşürüz artık.
@Bay_Karamsar Video da totemin bir parçası mı diyorsunuz? İlk buluşmayı sadece fotoğraflamıştınız yanılmıyorsam. Rıhtım ekibini fotoğraflamayı niyet etmek de iş görebilir bence.
Anlatıyorum ya, şu Şans’ın mizah anlayışı tuhaf diye; ne yapacağı belli olmaz. Aman uyandırmayın. Dikkatini çekince ne yapacağı belli olmaz Ama bi’ güzellik yapsa da fena olmaz. Eh! Bilemedim şimdi
Senelik sürpriz ziyaret kontejyanımı doldurduğum için bir şey diyemeyeceğim