Yorum için biraz geç kaldım ama gerçekten cesaret isteyen bir atılım olmuş. Tema biraz karışık geldi fakat zamanla alışırım. Aslında daha erken giriş yapacaktım ama “yeaağğ bozdu” havalarına girdim. Şimdi düşününce yeniden başlamak içimi ferahlattı.
Forum’un stili değiştikten sonra nedense önceden açtığım hesaba girememiştim. Şimdiyse direk ana siteden girmeye çalışınca girmeyi başardım. kayiprihtim.org/forum -şuan bağlandığım- ve forum.kayiprihtim’da HuJouren diye iki tane hesabım oldu. Ne kadar öbür hesapla nickim aynı da olsa oradan foruma yazdıklarımın bu hesaptan ayrı olması üzücü oldu açıkçası. Aslında var mı yok mu bilmiyorum ama şu arka plandaki beyaz temayı kendi istediğimiz bir temayla değişitirme gibi bir seçenek var mı? Sitenin hiç bir işlevine veya başka kullanıcıları etkilemeyecek şekilde olandan bahsediyorum.
Güzel olmuş, sevdim sistemi.
Hoş bulduk. Yeni gelenler gelsin toplaşalım şöyle
Hooşş bulduk efenim. Saygılar, sevgiler herkese.
Herkese Merhaba
Bende yeni katıldım aranıza
Hoşgeldin
Keşif turlarındayım. Minderime yer arıyorum. Yel alan bir yer olmasin yeter. Bir de siteyi kuşbakışı görürse tadindan yenmez. Selamlar.
Gerçekten başarılı bir forum/site olmuş tebrikler.
Forumda en çok verimsiz olduğunu düşündüğüm faaliyet herkesin satılık kitap-çizgi roman başlığı açması. 2. El alışveriş için bi kategori açılsa o kategoriye de 2. El Türkçe-İngilizce ÇR, 2. El Türkçe-İngilizce kitap şeklinde 4 başlık açılsa vr şimdiye kadar bununiçin açılmış başlıklar bu başlıklarda toparlansa forumbi bir kirlilikten kutulur bence.
Böyle bir kategorimiz mevcuttur. Ana sayfadaki başlıkların altında kategorisi yazmakta.
Kraliyet Meydanı kategorimizi alt başlıklara bölmeyi şimdilik düşünmüyoruz.
Kategori: Kraliyet Meydanı - Kayıp Rıhtım Forum
O zaman bahsettiğim başlıkları toparlayın derim. Böyle çok dağınık bence. Her kitap satan başlık açmış gibi. 2. El başlığından geçilmiyor. Kitap satanlar bir başlıkta, çigi roman satanlar diğer başlıkta toplansın.
Merhabalar. Ben forumun bu haline alışamadım yeni üye olduğum için. Eski forum sistemine epey alışıktım. Az önce bir konu açtım ve yanlış yere açmışım. Uygun yere taşırsanız çok mutlu olurum. Bu arada hayırlı olsun inşallah.
Hoş bulduk
Hoş geldin
Anket nasıl açıyoruz acaba anket açıcam ama bulamadım kafayı yemek üzereyim
Bu şekilde açabilirsiniz.
Forum güzel bir ortama benziyor.Kullanımı biraz karışık geldi ona da alışırız. ^^