Kayıp Rıhtım Meme Arşivi

Konu ismini kim değiştirdi, ben böyle bir konu takip etmiyordum :rofl:

5 Beğeni

Ben acaba bu yeni bir başlık mı diyordum. Bu arada “internet geyiği” diye bir şey mi var?

1 Beğeni

26 Beğeni

Tabii ki :smile: :smile:

1 Beğeni

image

9 Beğeni

Arkadaşım bugün bunu attı :smiley:

IMG-20200525-WA0007

17 Beğeni

7 Beğeni

“meme” başlığı cinsel cağrışımlarda bulunduğu ve kültürümüze uymadığı için konunun başlığı yerli ve milli adamlarımız tarafından “internet akımları” olarak değiştirilmişti.

Görüyorum ki toplumun ahlakını bozmaya hevesli bir takım odaklar tarafından yine “meme” yapılmış.

8 Beğeni

Gerçekten de bu kadar problem yaratıyorsa, ki aslında böyle bir forumda İngilizce bir kelimenin Türkçe çağrışımının problem yaratması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı, okunuşuyla yazılabilir o zaman: Miim ya da Miːm şeklinde.

6 Beğeni

Rıhtımcıların Memeleri şeklinde olması ideal olandır.

10 Beğeni

Memelerin Rıhtımı olsun.

8 Beğeni

7 Beğeni

Arkadaşlar,

Konunun başlığını kim değiştirdi, o çıksın önce hele bir ortaya. Sonra tekrardan meme olarak değiştiren de bir zahmet ben yaptım desin. Kafanıza göre konu başlıklarını değiştirmemenizi rica ediyorum hepinizden.

Değiştirip değiştirip konuyu şikayet ediyorsunuz. Mesaj kutum sürekli bu konuyla ilgili şikayet mesajlarıyla doluyor. Sıkıldım artık.

Konunun adı ne olsun? Başka öneriniz varsa söyleyin.

• Rıhtımın Meme Arşivi
  • Rıhtımın İnternet Geyiği Arşivi
  • Rıhtımın Caps Arşivi
  • Rıhtımın Komik Resim Arşivi

0 oylayanlar

5 Beğeni

Benim anlamadığım şey konu isimlerini herkes değiştirebiliyor mu ki?
Yetkili olmak gerekmiyor mu bunun için.

1 Beğeni

Tayfa olmak yetiyor.

3 Beğeni

Bence sayfanın artık memelik bir hali kalmadı. İnternette görülen her türlü caps paylaşılıyor. Bu nedenle caps arşivine oy verdim. Meme deyince capsten başka şeyler düşünüyorum ama dediğim gibi bu konu artık sıradan caps paylaşma konusuna dönüştü.

3 Beğeni

E o zaman konu, başlığıyla bile meme olmuş. Bence gayet uygun bu başlık.

1 Beğeni

Rıhtımın Caps Arşivi bana da daha mantıklı geliyor.

Belirli bir güven seviyesine ulaşanlar forumda konu ismi değiştirmek gibi bazı yetkilere sahip oluyor. Bir nevi otokontrol gibi. Ama bazen ters tepebiliyor işte.

Yabancı kelime kullanımına karşı değilim ama arada tek yabancı kelime çok hoş durmuyor sanki. Caps yerine komik resim kullanılsa bence daha iyi olurdu ama caps’e de itirazım yok :slight_smile:

1 Beğeni

Güven seviyesine ulaşanları gözden geçirmek lazım belki de :slight_smile:
Kayıtlarda kim olduğu bellidir sanırım.
Bu arada konu isminin ne olduğu benim açımdan çok fark etmiyor ama ‘meme’ ye cinsellik çağrıştırıyor demek de ne bileyim :thinking:

5 Beğeni