Bu sayfada paylaşılanları bir tek “meme” karşılıyor bence. Benim merak ettiğim konu 10 aydır kimse için sorun olmayan başlık neden şimdi sorun oldu?
Meme kanserine de caps kanseri diyelim o zaman ne de olsa cinsel kelime.
Konuyu ilk gördüğümde bu da ne böyle demiştim. “Mim” okunuşlu meme olduğunu sonradan fark ettim. Yine de ara ara gördüğümde boşluğuma geliyor ve bu nedir diyorum ![]()
Kelimenin anlamını bilen bile şaşırıyorsa, hiç bilmeyen ya da daha önce duymayan birisi okuyunca cinsel çağrışım yapması normal değil mi? Ek yazarken siz bile mim yerine meme olarak okuyup öyle ek yazmışsınız mesela ![]()

Bildiğin gürültülü güldüm bunu görünce
“cici ülya, cici meme” 
Bayramın üçüncü günü neyle uğraştın diye sorsalar kimseye anlatamam

En iyisi geçmişi temizlemek
İnternet geyik arşivi ne saçma bir başlıktır. Burası geyik başlığı değil. Donanımhaberde sayfalarca süren muhabbette geyiktir. Biz bu başlıkta “meme” paylaşıyoruz. Bu başlık meme başlığı. Cinsel çağrışım yapıyorsa birilerine, o kişinin kendi içindeki problemi bu.
Şunu okurken kahkaha attım. ![]()
![]()
![]()
Tekrar meme yapan kişi benim. Bir takım odaklar değilim ama tek kişiyim. Evimde tek başıma yaptım ![]()
Dürüstlüğün için teşekkürler. Bir dahaki sefere kendin açmadığın bir konuyla ilgili bir değişiklik yapmadan önce bize sorarsan sevinirim 
Okunuşu mi-im olan kelimeyi “meme” okuyup başlığı değiştiren yürüyen testesteron kim çok merak ettim 
Başlığı orijinal haline getirmek değişiklik değildir ama. Yapılan (yapılmaması gereken) değişikliği geri aldım sadece. Başlık değişikliği yapan başkası 
Bujiler meme yapmış:)
Açıkçası bu forumda bu başlığı en başından beri sevmemiştim. Birilerinin değiştirdiğini görünce sevinmiştim. Çok geçmeden eski haline dönmüş ne yazık ki. Türkçe bir cümlenin içinde yabancı kelime kullanmak da çok saçma geliyor bana. Türkçe karşılığı olmadığı için kullanılıyor bunun farkındayım ama bu durumda birden fazla anlama gelmesi hiç hoş değil. Böyle bir anket varken ‘‘meme’’ olmasın da ne olursa olsun durumuna geldim şu anda. Bu nedenle diğer seçenekleri tek seçenek saymanızı istiyorum umarım %51 olur toplamları süre dolmadan önce.
@mit
Meme %53 olmuş. Koalisyon yapsak bile geçemiyoruz artık. En azından “mim” diye bir seçenek olsaydı.