Kayıp Rıhtım Üyeleriyle Röportaj - Anket

Bir önceki konuda birkaç eksiklik nedeniyle bu konuyu açma ihtiyacı duydum. En iyisi bir anket yapmak olacak sanırım. Anketteki kişileri de her üyenin göreceği gibi Kullanıcılar kısmından seçtim. Son 3 aydaki performansa göre ankete en üst sıralardaki 10 kişiyi ekledim. Diğer türlü kendim seçmeye kalkışsam buraya yazacaklarım çok olurdu. O nedenle alınmaca gücenmece olmasın. Olmaz da zaten. :smiley:

Anketimiz 1 hafta sürecek. Seçilen kişi etkinliğe katılmak istemezse bir sonraki en çok oyu alan kişiye teklif götüreceğiz. Eğer o da yok derse bu iş temelli kapanır. :smiley:

Listemiz şöyle;

  • Okuryorum
  • Who_Sametto
  • Leingard
  • Ozgurce
  • isos81
  • alper
  • melih
  • zeynepsmith
  • fortknoxt
  • ilydious

0 oylayanlar

5 Beğeni

@alper dedim ama neden dedim bilmiyorum. Hep bu adamı seçiyorum ben ya. Sevimli galiba :smile:

4 Beğeni

Oylama sürecinde oy kabininde fotoğraf çekmek yasaktır. :joy: Oyunuz geçersi…

3 Beğeni

Ben anlamam kardeşim. Bizde açık oy, gizli tasnif var. Biz dededen böyle gördük :smile:

4 Beğeni

Merhabalar. Konu fikri güzel fakat ankette ki kişileri belirleme yönetimimiz yanlış. Yanlış anlamayın herhangi bir art niyetim yok fakat bu sistemi iyileştirmemiz gerekli. :slightly_smiling_face:

Sürekli foruma giremeyen o kadar çok kişi var ki. Girse bile üst sıralara çıkamayan o kadar çok kişi var ki. Onların hepsine çok büyük bir haksızlık yapılmış oluyor böyle. :slightly_smiling_face:

O yüzden bana göre kafa kafaya verip güzel bir sistem bulmamız gerekli.

Siz ne dersiniz? :slightly_smiling_face::heart:

1 Beğeni

Bu etkinliğimiz tek sefere mahsus değil. Daha birçok kişi için bunu yapacağız. Önerinizi seve seve dinlerim. Bir sonrakinde ise sizin tavsiyenizle seçimi yaparız. :slight_smile:

Ama bu yöntem dışında diğer yollar çok zahmetli olacaktır. Ve forumun büyük bir kısmını da bu konunun işgal etmesini istemiyorum. Tamam etkinlik güzel olabilir ama sürekli buna yönelik konu açmak da ‘sıktı’ artık dedirtebilir.

3 Beğeni

Bana göre bu etkinliğe katılmak isteyen herkes konuya gönderi eklesin. Oradan ortaklaşa bir şekilde seçilen 10 kişi ile röportaj yapılsın. Fakat 10 kişi fazla gelirse bu sayı anket ile azaltılabilir.

Şu an için aklıma gelen ilk şey bu oldu.

Siz sistemi daha detaylı anlatınca daha iyi oldu. O yüzden şu an ki gibi kalabilir. :slightly_smiling_face::heart:

Ayrıca ben de kendimi burada görmek isterdim. :slightly_smiling_face::joy: Böyle bir şey olana kadar yaşlanmış olurum çünkü. :joy::heart: (Şaka şaka) (Şaka değil)

:heart::heart::heart:

2 Beğeni

Bir bakayım dedim. İsmim geçiyor şaşırdım ve mutlu oldum, oy bile almışım. Çok teşekkürler. :slight_smile:

3 Beğeni

Who_Sametto kim cidden merak ettim. Hiç rastlaşmadık da :blush::facepunch: Son 3 aylık performans…

2 Beğeni

Oylamanın sonuçlanmasına üç gün kalmasına rağmen forumun seçimi belli olmuş gibi. Ufaktan sormak istediğiniz soruları da özelden bana gönderebilirsiniz arkadaşlar. :slight_smile:

1 Beğeni

Alper için zaten soruları yazmıştım ama 1 tane merak ettiğim ana soru var , aslında bir iki soruyu içeriyor bünyesinde;

Hiç yazmış olduğu bir eser var mı, varsa yayınlayacak yahut ömür boyu saklayacak mı? :slight_smile: Yoksa, bu kadar okuduktan sonra yazma isteği hiç mi olmadı içinde?

4 Beğeni

Bu gece oylama bitecek arkadaşlar. @alper etkinliğimizin ilk konuğu olacak. Tabii kendisi kabul ederse. Sorusu olan varsa özelden göndersin. Yarın soruları göndereceğim ve cevaplar geldiği gün de yayınlayacağım.

4 Beğeni

Çok özel sorular olmayacaksa benim için sorun olmaz.

Etkinlik belirli periyotlarla yapılacaksa bu şekilde anket yerine başka bir yöntem bulsak daha iyi olmaz mı?

Forumda sessiz çoğunluk içerisinde çok nitelikli arkadaşlar var. Örneğin çevirmen ve çevirmen adayı forum arkadaşları, kitapları olan arkadaşlar gibi… Bu arkadaşlar ile bu tarz etkinlik yapmak sanki forum üyeleri için daha ufuk açıcı, öğretici olur gibi geliyor.

8 Beğeni

Soruları zaten cevaplamak istemediğinizde cevaplamazsınız olur biter. :slight_smile: Çok da özel soru çıkacağını da düşünmüyorum.

İlk etkinliğimiz böyle oldu. Diğerine formatı değiştirebiliriz. Benim en çok çekindiğim nokta ise sürekli ayrı ayrı konu açıp forumu aynı konuyla meşgul etmek. Bunun olmasını istemiyorum. Böyle olmadıktan sonra her türlü öneriyi seve seve kabul ederim.

Anket sonuçlandı. Bu akşam da soruları hazırlayıp gönderirim haberiniz olsun.

4 Beğeni