Kayıp Rıhtım'dan Daha Kayıp Bir Gezegene

Yks2020 çalışmaları için sınava kadar yok olmayı düşünüyordum. Hayata geçirmenin mutluluğunu ve burayı geçici bir süre de olsa bırakacak olmanın burukluğunu yaşıyorum. Herkes kendine çokça iyi baksın. Görüşmek üzere…

(00.00 itibarıyla başka bir gezegene ışınlanacağım)

10 Beğeni

Kolay gelsin, çalışmaların ve sınavda başarılar dilerim. :+1:

5 Beğeni

Size başarılar. :slightly_smiling_face:
Bir de havai fişekleri yollayacak mısınız? Ben adresi vereyim, daha okumadım Yüzüklerin efendisini. :joy:

4 Beğeni

Sınav dönüşünde halen okumamış sınıfında olursanız birinci filmdeki fişek gösterisini kapınızın önünde yapacağım efenim

4 Beğeni

Sırf o gösteriyi izlemek için ertelenebilir, bence okuyanlar için daha iyisini yapacağım demeniz teşvik etmek adına iyi bir hamle olur :grin:

2 Beğeni

Büyük ihtimal izleyeceğim o gösteriyi. :joy: :joy: :joy:

4 Beğeni

Umarım iyi bir çalışma süreci geçirirsiniz. Koronadan dolayı yapılan değişiklikler epey can sıkıcı bir ama kader işte bazı şeyleri tahmin edemiyoruz. Yine de bu sadece bir sınav. Çok klasik bir söz olsa da gerçekten bittikten ve üniversiteyi kazandıktan sonra bir daha aklınıza bile gelmiyor :joy: .

3 Beğeni

Önemli olan cidden yaptıklarım değil, sonucunda çok güzel bir yeri kazanacak olmam. İnancım tam, çalışmalar da paralel gitmeli. O yüzden bu ayrılıg

2 Beğeni

Geri dönmüşsünüz, şimdi farkettim. :sweat_smile:

1 Beğeni

Döndüm :slight_smile: her iki üç günde bir siteye tıklayasım geldi ama tıklamadım

1 Beğeni

Yalnız bir şey söyleyeyim, ben daha Lotr okumadım, hemen ekleyeyim Hobbit’le başlayacağım yarından itibaren. :grin:

Ben de birkaç gün önce Hobbit’te başladım :slight_smile:

1 Beğeni

Nasıl yani siz okumamış mıydınız? :roll_eyes:

Seneler önce… Tekrar başladım. Eksik olan kitapları da vardı Tolkien’in. En baştan başlamak istedim

1 Beğeni