Kill la Kill 2. Sezon'un Yayınlanma İhtimali Var mı?

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/kill-la-kill-2-sezon-ihtimali/

image

Kill la Kill 2. Sezon ihtimali mümkün mü? Uzun bir aranın ardından olası bir devam sezonu hakkında merak edilen o soruya cevap aradık. Studio Trigger imzalı seri, 24 bölümü ile 2013-2014 tarihleri arasında yayınlandı. Trigger aynı zamanda Little Witch Academia ve Darling in the Franxx gibi yapımlara ev sahipliği yapan bir firma. Kill la Kill… (DEVAMI…)

1 Beğeni

TRIGGER farklı kadrolar yada ana karakterler üzerinden genişleyebilecek dünyası olan seriler yapmak konusunda eski XEBEC yada Sunrise kadar yetkinliğe sahip değil. Bu konuda ilk tecrübeleri Gridman’ın daha bu sezon sona eren yan serisi Dynazenon’du. Bu tür -popüler yada mainstream demeyeyim de- bilinirliği olmuş serilerin 10. yılında her şekilde yeniden hatırlatıldığını düşünürsek, 2023 yılında Kill la Kill için sezon şeklinde olmasa da film yada OVA şeklinde yeni bir proje gelmesi sürpriz olmaz diye düşünüyorum.

not: bu arada Kill la Kill için 24 bölüm demişsiniz ama son bölümün yayınlandığı gün duyurulan ve bir sene sonra yayınlanan özet olmayan 24 dakikalık bir ek devam bölümü de var.