Hazır 2023 geldi, yeni bir yıl dedik. FORUM’a da yeni bir soluk getirelim istedik.
Kullandığımız altyapının güncellenmesiyle Kayıp Rıhtım Forum’a da bir takım yenilikler geldi.
Bunlardan muhtemelen en göze çarpanı Chat/Kanallar özelliği olacaktır. Bunun özel mesajlardan farkı, yazılan mesajların anlık olarak karşı tarafa ulaşması ve 15 gün sonra otomatik olarak silinmesidir. Bununla birlikte açtığımız toplu sohbet kısmı haricinde üyelerle de mesajlaşmak yerine kişisel sohbetler başlatabilirsiniz.
İkinci olarak Durum Güncellemeleri. Sağ üst menüde bulunan profil fotoğrafınıza tıkladıktan sonra Profil ayarlarına geldiğinizde Özel Durum Ayarla şeklinde bir seçenek göreceksiniz. Orada hem emoji hem de söz olarak kendinize özel bir durum ayarlayabilirsiniz. Ben anlamanız açısından geçici olarak bir tane ekledim örneğin…
Son olarak bu aslında yeni üyelere özel bir şey olsa da, muhtemelen yeni geldiği için sizin de çok karşınıza çıkacaktır. Forum’da neyin ne işe yaradığını gösteren kısayollar. İşinize yarayacağını düşünüyorsanız kontrol edebilir, ya da sizi rahatsız ediyorsa tek bir tuşla tamamen kapatabilirsiniz
Chat kısmı şu anlık deneme sürecinde. Yani Forum’a altyapısal anlamda çok yük de olabilir. Bunu takip edeceğiz. Sizden gelecek öneriler doğrultusunda zaten ileride kalıp kalmaması gerektiğine karar veririz.
Yenilikler yolculara ve tayfalara hayırlı uğurlu olsun