Çocuk bilimkurgusuydu, Kuzey YK ve Güney YK savaşıyordu. Birbirlerine nükleer atıp yok ediyorlardı sonra denizaltında yaşıyorlardı sadece başkanları ve aileleri.
Bir buldurursanız…
Çocuk bilimkurgusuydu, Kuzey YK ve Güney YK savaşıyordu. Birbirlerine nükleer atıp yok ediyorlardı sonra denizaltında yaşıyorlardı sadece başkanları ve aileleri.
Bir buldurursanız…
Lyudmila Pavlichenko’yu anlatan bir biyografik kitap vardı başka bir yazar tarafından Türkçe’de basılmış ama bulamıyorum bir türlü.Bilen var mı?
Bitkilerin zaman içinde evrimini ve insanlar tarafından yapay yollarla geliştirilen limon,çekirdeksiz üzüm, yaban mersini gibi çeşitlerin tarihi gelişimini anlatan kitap tavsiye edebilecek var mıdır?
Hobbit resimli ciltli
9786053752547 bu kitabı arıyorum elinde olup satmak isteyen bana ulaşabilirse sevinirim.
Not: Konunun başlığı ile aynı ama içeriğiyle farklı olan bu isteğimi buraya yazmayı uygun gördüm. Eğer farklı bir başlık varsa oraya yazıp buradan silebilirim.
Merhabalar burada yeniyim ve aylardır aradığım bir kitap var. Asla ismi aklıma gelmiyor çıldırmak üzereyim. Kapağı aklımda fakat içeriğini unuttum ve tekrar okumak istiyorum.yazarı türk fakat bilindik değildi. Yayınevi bağımsız olabilir hiç hatırımda değil. Kapağında kuru bir ağaç dalı dalın üstüne konmuş karga (yani hatırımda öyle) lacivert koyu yeşil ve puslu bir hava hakim.içeriği düşünecek olursam tahmini fantastik olabilir. 2018 de sevgilim hediye etmişti ama ben üniversitedeyken annem onu okusunlar diye komşu çocuklarına hediye ettim vs diyince çok üzüldüm. Eski baskı beşiktaşta sormuştum adıyla ama ellerinde kalmadığını söylemişlerdi.hatırımda bunlar var kitabın adını bilen tahmin edecek olanlardan şimdiden çok teşekkür ederim…
Kuru dal üstünde Karga olan kapaklara baktım sizin için, bakın bakalım belki denk gelir bunlardan biri;
Çok ama çok teşekkür ederim ama maalesef değiller. Nasıl bulacağımı bilemiyorum şaşırdım açıkçası
ChatGPT? 20 karakter: AI Pacino? S1M0N3?
ChatGPT’ye sordum sormaz olur muyum.Ama soru hakkım bitince beklemek zorunda kalıyorum maalesef… Kapağı koyu renkliydi,yazarı türk ve erkekti. Mitoloji olabilir konusu tanrılar vs. Çok pişmanım yanıma almadığım için teşekkür ederim bu arada yanıtınız için
Sorular da mı sınırlıymış? Log out olup sorulmuyor mu? Ekşi Sözlük’te ainothia var, bulamadığı çıkmaz, ulaşabilir iseniz. Mesajı açıksa selamımı iletin, yardımcı olur.
Çok teşekkür ederim yardımınız için orada da deneyeceğim şansımı. Sorularda sınırlı dediğim ücret istiyor bi süre sonra. İnşallah bulabilirim bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı.
O bulur. Çok değişik kaynaklardan arıyor. İstatistikçiydi yanılmıyorsam. Sinefil olmamasına rağmen filmleri bulur vb. Paylaştığı kaynaklardan aynı yere varamamıştım. https://eksisozluk.com/ainothia--888219?p=3
Tamamdır. Çok teşekkür ederim umarım ulaşabilirim