Kitap Ayracına Göre Karakter Testi

Lawful evil. Şahsen benim için iyi oluyo. 2 sayfa geriden falan alıyorum.Hem unuttuğum bazı şeyleri hatırlayabiliyorum.

3 Beğeni

Ayraca ne para vereceğim deyip bir dönem para koymuşluğum var. :upside_down_face:
Neutral evil ve chaotic good

3 Beğeni

Varsa true neutral ve book ribbon yoksa scrap paper, normal paper veya receipts. :smiley:

2 Beğeni

Choatic good. Şu an kalem kullanıyorum ayraç olarak. Telefon, çikolata(paketli olarak tabii ki), kumanda, cüzdan vs her şeyi sıkıştırıveriyorum anlık genelde.
Neutral evil da aynı zamanda. Bu araya koyacak bişey bulmaya veya almaya üşendiğimde veya bulamadığımda.
Chaotic evil sayfayı kitap bittikten sonra da bulmak istediğimde.
Zaman zaman da true neutral, sanırım bu herşeyi düzene sokmaya çalıştığım dönemler oluyor. :sweat_smile:

3 Beğeni

Uzun zamandır ince, küçük postitleri ayraç olarak kullandığım için teste göre ‘‘uyumsuz’’ çıktım. :sweat_smile:

4 Beğeni

Edebi okumalarda chaotic good, akademik okumalarda neutral evil ve lawful evil, eskiden acımasız bir chaotic evil idim ama bıraktım o kötü alışkanlığı :cowboy_hat_face:

3 Beğeni

Chaotic evil kitaplarıma hiç iyi davranamıyorum üstüne de mutlaka bi şeyler dökülüyo biri kitaplığıma bakınca en sevdiğim kitabı çok rahat çıkarır en çok yıpranmış olan oluyo genelde. Kendime ayraç yaptım true neutrale geçmeye çalışıcam.

3 Beğeni

Ben hep ayraç kullanıyorum. True Neutral’mışım :slight_smile:

2 Beğeni

Ayraç koleksiyonum var. Sitelerden kitap aldığımda kitapların yanında ayraç koymuyorlar diye üzülüp sinirleniyorum sanki hiç ayracım yokmuş gibi. :sweat_smile: True neutral yani. Ama bazen ayracı kitaba koymak zor gelebiliyor o zaman lawful evil modunda takılıyorum.

2 Beğeni

Lawful evil ve chaotic evil.

2 Beğeni

Chaotic good ve neutral evil oluyor sanırım. Kitap aralığı kullanırım ama kullandığım kitap aralığı ince olmalı, kitaba zarar vermemeli. Bulamazsam fiş, ince kağıt vb koyarım. Kitabın kırışmasından nefret ederim. Bu nedenle asla kitabı köşesinden çevirmem. Üstünden veya yandan çeviririm. Bazen sırtı sert kitaplara denk geliyorum. O kitapları açarken sırt kısmından hafif bir ses geldi mi korkuyorum. Sanki yırtılacak gibi. Öyle kitapları 180 derece açmak mümkün değil zaten. 30 derecelik açı ile okumaya çalıştığım oluyor. :joy:

3 Beğeni

true neutralmışım ama öyle ucunda bir şey sallanan ayraçları sevmem :smiley:

2 Beğeni

Neutral evil ve chaotic evil :slight_smile:

3 Beğeni

Bir zamanlar ayraç nedir bilmeyen ben (nasıl oluyorsa o da .d) kitabın arasına ne bulursam koyardım acele bi işim varsa da kapağı açık bırakıyorum ama şu an ayraç adamdır.

3 Beğeni

Lawful good, true neutral, chaotic good ve lawful evil.

4 Beğeni

Eğer kitabın kendi ayracı varsa true neutral, yok ise lawful good - o ebata sığacak her şey olabilir; eski uçak bileti, konser bileti, bir parça kağıt, bozuk para, toka. Önemli olan yassı ve ince olması.
Kitabın sayfa ve kapağında tahribat olmasından hoşlanmam.

1 Beğeni

Benimki sadece true neutral. Mıknatıslıda çok kullanıyorumda onu koymamışlar.

2 Beğeni

lawful neutral ve chaotic evil

1 Beğeni

True Neutral (Tarafsız) ve Lawful Neutral (Kuralcı Tarafsız.) Zaten Müryo oynarken genellikle tercihim bunlar olur.
Bilinmeyenler için, Dungeons and Dragons isimli masaüstü rol yapma oyunundan olan terimler.