Bende aynı şekilde sepeti hazırlıyordum mesajınızı görünce bir baktım kalkmış,sinir oldum
Sanırım saat 12 olunca indirim bitti. Ve az önce çalışmıyor dediğim PICODI20IDE kodu şu an çalışıyor
Evet bu doğru. İki indirim olmuyor. Örneğin şu an denediğim kod, az önceki sepet indiriminden daha fazla indirim sağlıyor.
@malady @Who_Sametto
@Who_Sametto iki indirim aynı anda mı oldu? İlginç. Bir de alışveriş tamamlansa güzel olacakmış
İşin kötü tarafı ben sepeti yaptım ödeme kısmında Picodi girdim 20+15 TL sepet indirimi ile birlikte oldu ve 35/150 oldu.Tam sevindim,sepet indirimi bitti ve sevincim yarım kaldı
Sepette %10 indirim geri gelmiş ve PICODI20IDE ile birlikte kullanılıyor yine
Ek bilgi vereyim. PICODI20IDE kodunun kullanılabilmesi için, yüzde 10 indirimli fiyatın 150 TL üstünde olması lazım. Yani diyelim ki 150 TL kitap eklediniz ve yüzde 10 indirim ile 135 TL oluyor. O zaman PICODI20IDE kodu işe yaramıyor.
Süpermiş ikisi birlikte kullanılabiliyor şimdi ben de denedim. Akşam sepet oluşturayım
@isos81 evet bu dediğin doğru.
Kahrolsun cüzdanlar!
Can yayınlarının kampanyasına hangi marquez kitapları dahil ve yeni kapakları dahil mi.Can yayınlarının kampanyasından hangi kitaplar sizce kesinlikle alınmalı
Idefix %10 + Picodi Kod indirimi ile normalde %35 indirimli kitaplar yaklaşık %50 indirimde gibi oluyor.
İthaki Pegasus falan zaten her gün başka yerde %50 indirime giriyor. Onların pek bir alınabilirliliği yok fakat Alfa, Doğan Kitap, YKY gibi %35’in üstüne kolay kolay çıkmayan yayınevleri için çok güzel fırsat olmuş. Ben Alfa’dan birkaç kitap aldım. Örneğin Umberto Eco’nun Felsefe Tarihi 26 TL’ye indi, çok iyi oldu
Bu ara Pegasus %50 indirime hiç denk gelmedim. Görürseniz bilgi verin size zahmet. Almak istediğim kitaplar var.
Denk gelirsem veririm tabiki. Kitapyurdunda habire %50 ye giriyor. Şimdi de %45 zaten N11 mağazalarında genellikle tüm kitapları hep %45 indirimle satılıyor. N11 kuponu kullanınca %50’in de üstüne çıkıyor. Keza trendyol mağazalarında da aynı sepette %15 indirim yapıyorlar yine %45 indirime denk geliyor. Bende hiç %45 altı bir indirime dek gelmedim çoktandır.
Hangi kitaplarda var bu ekstra sepette %10 indirim? Siteye girince pek göremedim de
Sepete herhangi bir kitap ekleyin %10 beliriyor
Ya sansürlü yerde ne yazıyor okuyamıyorum
Evet kesinlikle Yaklaşık 2 yıldır, en çok alışveriş yaptığım sitedir İdefix. Şimdiye kadar önemli bir sorun yaşamadım. Bazen ufak tefek hasarlı kitap geldiği zaman da değişime gönderiyorum, hiçbir sorun çıkmadan değişim yapılıyor. Fiyatlar da kampanyalar sayesinde uygun oluyor.
@SJack Ben ilk cildi daha önce aldığım için bu kampanyadan yararlanamayacağım ne yazık ki. Ama birazdan 2. ve 3. ciltleri İdefix’ten sipariş vereceğim. Böylece 4. cildi beklemeye geçeceğim.