Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

ilk izlenim olarak baskı ve cilt kalitesinin bu boyutta ve fiyatta bir kitaba göre kötü olmasını söyleyebilirim. bir de çizimler biraz özensiz gibi geldi. beklentilerimi kaşılayamayacak gibi ekşide ve kitapyurdunda böyle yorumlar var. Kitabın kağıt kalitesi kötü diyorlar elinde olan biri bilgi verse.

1 Beğeni

Ben fuarlarda çok inceledim. Tamam fiyata göre kağıt kalitesi hayal kırıklığı olabilir ama sadece kalite olarak değerlendirildiğinde kötü bir kağıt cinsi değil.

2 Beğeni

75e 15tl kodda bulursak çok iyi Fiyata gelecek.:slight_smile:

1 Beğeni

Evet, ayrıca ciltleri tek tek almaya kalktığınızda tek bir cildin indirimli fiyatı 75 TL.
Bu şekilde çok hesaplı gözüküyor. Yani kötünün iyisi diyelim fiyat için.

2 Beğeni

Nacizana küçük bir kitap önerisi yapayım size o zaman. Scott McCloud’un Çizgi Romanı Anlamak eseri. Sıkıcı, kurgu dışı bir kitap değil. Bir çizgi roman olarak yazılmış, bir çizgi roman nedir, ne değildir, niyedir müthiş keyifli bir şekilde anlatıyor.

9 Beğeni

Onu zaten kaçırırmıyım sepette beklemede :-)bi 2019 olsun alacam.

2 Beğeni

Kitapyurdu’nda da 99 TL. İdefix’i haftalarca beklemeye değmez :slight_smile:
Tanıtım videosunu da buldum.

3 Beğeni

Grafik Kanon’u idefix’den almak isteyenler, yanına 2TL’lik bir kitap ekelyerek “10PICODI” kodu ile 91TL’ye alabilirler.

3 Beğeni

Dedi ve alltaki gönderiyi görünce idefix’ten aldı :slight_smile:

2 Beğeni

Ben 8 lira için idefix’i seçmezdim :slight_smile: En son alışverişim 2-3 hafta içinde parça parça geldi.

2 Beğeni

Doğru söylüyosun gerçi idefix 1.cilt,2.cilt ve 3.cildi ayrı ayrı bile gönderebilir :slight_smile:

2 Beğeni

Zamanında idefixten China mieville külliyatı almıştım. Bi set ve dışında kalan diğer 3-4 kitabı. Bütün kitaplar geldi ama bi kitaptan iki tane gönderip bi kitap eksik göndermişlerdi. Sonuç olarak çok çok çok büyük indirimler olmadıkça idefix tercih etmiyorum. Bir de parçalı sevkiyat olayı var ki … Neyse bugün de nefretimizi kustuk.

1 Beğeni

İdefix’ten 100 TL ve üstü alışveriş yapacak arkadaşlara küçük bir kurnazlık tavsiyesi vereyim. Aklımda olan bir şeydi, denemek yeni nasip oldu.
İlk önce İdefix’te iki hesabınızın olması gerekiyor. İkinci hesaptan ana hesabınıza hediye kartı alın. Hediye kartı alırken indirim kodu kullanabiliyorsunuz. Yani 100 TL’lik hediye kartı 90 TL’ye geliyor. Ve hediye kartı anında ana hesabınızda aktif oluyor. Asıl husus, ana hesabınızda bu hediye kartını kullanırken yine indirim kodu kullanabilmeniz. Yani 110 TL’lik alışveriş yaptığınızda da 10 TL’lik kod kullanınca, iki kere kod kullanmış oluyorsunuz.

Mesela buradaki hediye kartını Garanti indirimiyle 80 TL’ye almıştım. Diğer kodla beraber 110 TL’lik alışverişim 80 TL’ye gelmiş oldu.

2 Beğeni

Buradaki karın 10tl o zaman :slight_smile:

1 Beğeni

İki tane garanti kodun varsa 120 TL’lik alışveriş 80’e gelir. %33 çok iyi indirim.

1 Beğeni

Havuz problemine benzedi :slight_smile: 30 tl kar yapmış olmuyor mu?

2 Beğeni

Zaten garanti kodu varmış sadece onu kullansa idi 110tllik alışverişi 90tlye gelecekti yani tek karı o 10tl :slight_smile:

2 Beğeni

İki kitap 1,70’e geldi, nereden bakarsan iyi kar.
Ayrıca buraya ne zaman girsem, kendimi kitap alırken buluyorum. Acilen buna bir ara vermem lazım.

2 Beğeni

Peki sürekli hediye çeki + 10tl’lik kuponla 10liralık ürün alsan :slight_smile: hesap açtıkça sınırsız olarak 10tl’lik alışveriş yapabilirsin :joy:

2 Beğeni

Hediye çekini sadece kredi kartıyla alabiliyorsun :sob::sob::sob:

2 Beğeni