Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Benim bildiğim kadarıyla oyle bir durum yok.Bu hediye cekinide neden iptal oldu diye msj atmıştım.Ondan vermiş olabilirler ses cikarmayana yoktur belki😀.Bana daha once iptal olanlar ürünlerde verilmedi.

3 Beğeni

Aradım ses çıkardım mağdur ettiniz o parayla ben uzun gece indiriminden başka şeyler alabilirdim şöyle böyle diye ki cidden mağdur ettiler 13 aralıkta verdim siparişi ama vermiyorlar veremiyoruz diyorlar. İlginç verselerdi bir tane daha penguin readers alırdım fiyatı tam 9.90. Güzel olurdu. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben açıkcası çok önemsemedim.Tahmin ediyordum, asıl bu dune 2.kitabında(çogu sitede satış yok bu beni düşündürüyor) boyle bir durum olması şaşırttı beni umarım temin edilir.Hala ses yok.İlk kitaplarda gelmedi haftaya yılbaşı derken uzayacak beklemeyide sevmiyorum fazla bakalım durum neyi gosterecek.

2 Beğeni

Ben ayın 2. Sinde şehir dışına çıkacağım yanımda götürecektim Dune serisini okumak için ama bu gidişle 2. Kitap olmadan götüremeyeceğim cok saçma olur öyle. Bugün Ithakiyi aradım her zamanki gibi aciliyetinizi bildirdik dediler.

1 Beğeni

Benim tedarik edilemedi diye mesaj geldi ama siparişim iptal olmadı. Mesaj da yazdım onada geri dönüş olmadı. Bu arada kitapları alan birkaç kişi gördüm instagramda

1 Beğeni

Hepsiburada 25 tl hediye çekim var, satıcısı Hepsiburada olan kitaplarda geçerli. Almak isteyen varsa bana mesaj atabilir.

1 Beğeni

Fiyat karşılaştırmasına dayanarak öneride bulunacağım.

Conan öykülerinin ilk cildi BKM kitapta %35 indirimde. 31 Aralığa kadar kargonun bedava olması ve sadece o kitabı alacağım için BKM’yi seçtim:

İdefix’te de %40 indirim var. Oradan bir kaç kitap topluca alacaklar da o kampanyadan faydalanabilir:

3 Beğeni

Ben de Yerdeniz’in yanına hangi kitabı alsam da, toplam 110 TL tutsa ve hediye çekimi kullansam diye düşünüyordum. Bu öneri çok iyi oldu. Teşekkürler.
Yıla İdefix’le veda etmek de varmış.

1 Beğeni

Dune 2.kitap D&R ve Nezih’te gördüm az önce mağazaları varsa bulunduğunuz yerde değerlendirebilirsiniz.

1 Beğeni

25tlye satan var almak isteyene link atarım.

1 Beğeni

fiyat uygun sanırım

1 Beğeni

Merhaba,linkini paylaşabilirseniz sevinirim. Kaçırmamak lazım

1 Beğeni

https://kidega.com/kitap/harry-potter-seti-7-kitap-kutulu-282770/detay

Harry Potter Seti (7 Kitap Kutulu) 173,60 TL

1 Beğeni

İyi denk gelmiş. Sipariş ettiğime değsin diye, benim de sepete eklemelik kitap aradığım olmuştur.

Son olarak:

Ey, Idefix! Müşterilerini mutlu et! Et ki, onlarda seni mutlu edebilsin!

3 Beğeni

1 Beğeni

https://www.ilknokta.com/neil-gaiman/sandman-seti-4-kitap-takim.htm

1 Beğeni

3 Beğeni

İdefix 100/20 indirim kodu : B542A7E9

31 aralık son

3 Beğeni

Kod çalışmıyor maalesef :frowning:

1 Beğeni

Bi koduda bırak başkası kullansın Hüseyin :joy: Başkası kullanmıştır :slight_smile:

4 Beğeni