Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok.

1 Beğeni

Kitapyurdunda Can yayınları kampanyası var. Yine kıyıda köeşde kalmış ve dikkat ettiğim kadarıyla çoğunlukta Türk yazarların kitapları %50 %55 indirime girmiş.

5 Beğeni

Kitapyurdu kampanyası

7 Beğeni

Kesin biliyorsunuzdur ama görmeyenler için atayım.
IDF15EP 100/15 idefix

2 Beğeni

Kitapyurdu

11 Beğeni

Sayının dolduğunu sanmıyorum ama bende BKM ekranı açıldığında indirim gözükmüyor. Deneyen oldu mu acaba?

1 Beğeni

Şimdi denedim. Ödeme ekranında direkt düşüyor 15 TL’yi.

1 Beğeni

Ödeme yaparken düşmesi lazım. Ödeme yap iade şeklinde değil hatalı işlem yapmayın dikkat edin. Sizden parayı çekerken 15 TL indirimli çekmesi gerek. Kullandım ben az önce sorun yok. Zaten limit dolduğu zaman reklamı kaldırıyorlar.

1 Beğeni

Bende olmadı. Bkm express programında ödeme yaparken indirimsiz çıkıyor. Web’den denedim kampanya gözükmüyor.

1 Beğeni

Zaten bkm programında değil bu attığınız ekranda olması lazım. Sepeti boşaltıp bir daha deneyin bir hata vardır muhtemelen. Ben mobilden aldım bu arada. Kampanya şartlarına bir bakayım

2 Beğeni

Ürünleri değiştirerek ve farklı bilgisayardan da denedim olmadı. Platinden kaynaklı olabilir mi acaba müşteri hizmetlerine soracağım.

1 Beğeni

Şartları okudum engel bir durum yok. En iyisi iletişime geçin. Belki bir kere faydalandı olarak işlemiştir sizi sistem ödeme ekranında hata falan olduysa. Düzeltirler. Platinden dolayı olmuyorsa çok saçma olur o zaman neden platin müşterisiniz :slight_smile:

2 Beğeni

Tamamdır. Birşey öğrenirsem yazarım buradan. Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Eğer platin hesapta bu kampanyayı kullanmayı başaramazsanız, benim gibi normal bir hesaptan kampanyayla 75 TL’lik hediye kartı alabilir ve bu hediye kartlarını platin hesabınızda kullanabilirsiniz.

7 Beğeni

Siz platin hesap ile denediniz mi acaba? Ondan olmadığını bilsem dediğiniz işlemi yapabilirim.

2 Beğeni

Al işte :joy: Kayıp Rıhtım ölücüsü mü desek, ne desek?

6 Beğeni

Ortak hesaptan alışveriş yapıyorsan olmaz bir defaya mahsus o indirim.

1 Beğeni

Kendi hesabım ve daha önce kullanmadım.

2 Beğeni

Bende de çıkmadı.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Demek ki platine kampanya yok. Eşim adıma hesap açıp aldım bende.

3 Beğeni