Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

İlknoktan/insan ve toplum kategorisinde fiyata göre artan olarak işeretlediğiniz zaman bu tipde ücretsiz kitaplar çıkıyor bir hata var sanırım

1 Beğeni

%50 ye sadece bir kitap varabilmiş :confused:

3 Beğeni

7 Beğeni

Söz verdik yaparız @Agape :sunglasses:

7 Beğeni

1 Beğeni

IDF10 kodu ile beraber 65tl den alabilirsiniz.

1 Beğeni

Kitapyurdu kampanyası

7 Beğeni

Dün sepetime 4 tane ithaki ekledim 71 lira tutuyordu. Bugün gene aynı tutoyor :joy:

3 Beğeni

Dün de %40 olduğu için olabilir mi. :grin::grin::joy::joy:

4 Beğeni

:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil: ben bugünden itibaren geçerli sanıyorum.

2 Beğeni

Şu “haftanın yayınevi” zımbırtısında işin nahoş yanı platin üyeliğin fiyatlar konusunda hiçbir işe yaramıyor oluşu. Yaptın madem bu %40’lık indirimi ve dikkat çekmek istedin; İlknokta’dan üstün bir farkın olması için %8-10 da platin indirimi eklesene, diye yakınası geliyor insanın.

4 Beğeni

YKY %40 indirim bugüne özel

https://www.hepsiburada.com/yapi-kredi-yayinlarinda-bugune-ozel-indirimler-c-80549100

Aylak adam ve zeplin %45 indirim bugüne özel

niteliksiz adamı almak isteyen varsa %45 indirim ile kutulu set 68 tl oluyor, değerlendirilebilir.

https://www.hepsiburada.com/aylakadamyayinevi-zeplinkitap/kitaplar-c-2147483645?siralama=coksatan

3 Beğeni

4 Beğeni

2 Beğeni

Ben hiç okumadım Dergi hakkında fikrim yok, belki okuyanlar vardır…

KİTAPYURDU

can

CAN SEÇİLİ KİTAPLAR YÜZDE 50

3 Beğeni

Tuhaf dergi’yi severim, çok güzeldir. Daha yeni sayı çıkalı 2 gün olmuşken nasıl böyle yapmışlar anlamadım ama :frowning:

2 Beğeni

Kitapyurdu kampanyası

4 Beğeni

Arkadaşlar Pegasus yayınlarında indirim veya kampnaya yapmış olan bir kitap satış sitesi varmı?

1 Beğeni

Kidega mobil uygulaması 10 TL hediye çekiyle yayında! :sunglasses:

Google Play

APP Store

Kırmızı Kedi Yayınevi %42 İndirimli

Can Yayınları’nda %40 İndirim

Say Yayınları’nda %40 İndirim

Yapı Kredi Yayınları’nda %37 İndirim

Remzi Kitabevi Yayınları’nda %36 İndirim

Everest Yayınları’nda %37 İndirim

15 Beğeni

Pegasus set indirimi n11 de var.