Eğer kullanılmış dediğiniz 75/15 kodu ise, kodun geçerlilik tarihi 20-30 Nisan arası.
Aynen kullanamadım,galiba başkası kullanmış.
Virgülden sonrasını kaçırma🙂
Yok başka hesapta da denedim ama olmuyor. Hata veriyor ama kitap eklediğimde aktif oluyor. 
@Agape kullanmış demek istedi Hüseyin. Geleceğe gidip gelebilen bir denetmen kendisi lütfen 
Gariptir eski hesapta denedim şimdi oldu.
Yeni hesaba atayım bari…
Ne alacağıma daha karar vermemiştim ama en azından çekim dursun kenarda…
Çeki aldım alışverişi başka zaman yapacağım. Belki yüzde 50 indirim filan olduğu bir zaman yapabilirim…
Bu kodu kullanabilecek arkadaş varsa buyursun…

Bana özel yazdıkları için kendimi bir an zengin hissettim. Sağ olsunlar. 

Pardon daha yeni fark ettim.
Garanti kampanyasından kod alabilmek için acaba karttan yine Garantide bulunan sanal karta para aktarsak yinede işlem yapılmış olarak kabul ediyor mu Deneyen oldu mu 
Sanal karta limit ayırıyosun para aktarma oluyor mu bilmiyorum. Hiç denemedim. Zaten aynı hesap 
Garanti’den kod alıp da kullanmayı düşünmeyen varsa koda talibim. 2. kodum olmadığı için sadece hediye çeki alabildim; şu an sepete boş boş bakıyorum😨
Biraz bekle ben birazdan atmayı denerim.
Picodi kodu olmuyor mu?
Picodi 100/10 veriyor, Garanti 100/20. Bu şekilde bir kitaptan vazgeçmem gerekir.
Konu fazla dağılmasın keşke havale için ücret kesmeseydi iyiydi bunu es geçelim %40 alfada iyiydi indirim ile
Nereden çıkarttılar bu işlem işini ya 
Benimki maaş hesabı olunca kesmemişti onu eklemeyi unutmuşum 
Kredi kartınız varsa kredi kartınıza 10 tl yatırın yeni ekstrenizden düşülecektir bu miktar. Ben eşime öyle yaptırdım. 
100’e 15 kodu vardı. Alper yazmıştı sanırım sürekli kullanılabilen bir kod vardı.