Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Eğer kullanılmış dediğiniz 75/15 kodu ise, kodun geçerlilik tarihi 20-30 Nisan arası.

3 Beğeni

Aynen kullanamadım,galiba başkası kullanmış.

2 Beğeni

Virgülden sonrasını kaçırma🙂

1 Beğeni

Yok başka hesapta da denedim ama olmuyor. Hata veriyor ama kitap eklediğimde aktif oluyor. :joy:

2 Beğeni

@Agape kullanmış demek istedi Hüseyin. Geleceğe gidip gelebilen bir denetmen kendisi lütfen :slight_smile:

3 Beğeni

Gariptir eski hesapta denedim şimdi oldu. :joy: Yeni hesaba atayım bari… :sweat_smile: Ne alacağıma daha karar vermemiştim ama en azından çekim dursun kenarda…

Çeki aldım alışverişi başka zaman yapacağım. Belki yüzde 50 indirim filan olduğu bir zaman yapabilirim…

2 Beğeni

Bu kodu kullanabilecek arkadaş varsa buyursun…

%2C203%2C200_

Bana özel yazdıkları için kendimi bir an zengin hissettim. Sağ olsunlar. :smiley:

5 Beğeni

1 Beğeni

:joy::joy::joy: Pardon daha yeni fark ettim.

2 Beğeni

5 Beğeni

Garanti kampanyasından kod alabilmek için acaba karttan yine Garantide bulunan sanal karta para aktarsak yinede işlem yapılmış olarak kabul ediyor mu Deneyen oldu mu :thinking:

1 Beğeni

Sanal karta limit ayırıyosun para aktarma oluyor mu bilmiyorum. Hiç denemedim. Zaten aynı hesap :slight_smile:

1 Beğeni

Garanti’den kod alıp da kullanmayı düşünmeyen varsa koda talibim. 2. kodum olmadığı için sadece hediye çeki alabildim; şu an sepete boş boş bakıyorum😨

1 Beğeni

Biraz bekle ben birazdan atmayı denerim.

2 Beğeni

Picodi kodu olmuyor mu?

2 Beğeni

Picodi 100/10 veriyor, Garanti 100/20. Bu şekilde bir kitaptan vazgeçmem gerekir.

1 Beğeni

Konu fazla dağılmasın keşke havale için ücret kesmeseydi iyiydi bunu es geçelim %40 alfada iyiydi indirim ile :sob: Nereden çıkarttılar bu işlem işini ya :confused:

2 Beğeni

Benimki maaş hesabı olunca kesmemişti onu eklemeyi unutmuşum :slight_smile:

1 Beğeni

Kredi kartınız varsa kredi kartınıza 10 tl yatırın yeni ekstrenizden düşülecektir bu miktar. Ben eşime öyle yaptırdım. :smiley:

1 Beğeni

100’e 15 kodu vardı. Alper yazmıştı sanırım sürekli kullanılabilen bir kod vardı.

2 Beğeni