Eskisinde ne sıkıntı vardı ki?
Düzeltisi hoşuma gitmiyor pek. Çeviride de sıkıntılar vardı. Bir ara arkadaşla epey didiklemiştik.
Değişeceğini sanmıyorum. 22. ve 23. Kitap gibi bunlarda 8 ay önce bandrolü alıp basılan ama dağıtımı yapılmayan kitaplardan galiba.
Ben yine de umut etmek istiyorum.
Inşallah tekrar gözden geçirilmiştir, okuma zevkini baltalıyor bu haliyle.
İkinci kitap biraz daha iyiydi ama ilk kitap engelini bir türlü aşamıyorum. Üstelik ince bir kitap ama işkence ediliyormuş gibi hissediyorum. Yani ben kafa dinlemek, maceralara dalmak, kaybolup gitmek, keyif almak, heyecanlanmak vs. istiyorum. Gözümden kan akmasını değil. Sağa sola dönüp huzursuz etmesini istemiyorum. Zaten zor şer ertesi güne çıkıyorum. Bir de böyle külfetlere gerek yok.
Yarınki kitapyurdu ithaki indirimi için bir iki kelime de ben edeyim istedim.
Kitapyurdu her hafta perşembe günleri bir yayınevinde %50 vb indirim yapıyor ama bu indirime ek indirim yapmıyor (platin üyelik de olsa).
Çarşamba günleri twitter üzerinden anketle seçilen bir kitap %50 indirimli oluyor ve yine ek indirim yapmıyor.
Demem o ki yarın ekstra bir indirim beklemeyin.
Umarım yarın ben yanılırım, hepimiz kazanırız
Üzdü (20 karakter)
İlk 3 kitap basılmış Arkadaşlar, bu demek oluyor ki matbaa sorunu çözülmüş yakında Ejderhamızrağı serisinin de yeni baskıları gelebilir.
Merhaba arkadaşlar,
bkmkitap sitesinde şöyle bir şeye rastladım, 750 puan biriktiğinde mail ile hediye çeki göndereceklermiş.
Acaba 750 puan değerindeki bu hediye çekinin TL karşılığı ne kadar? Bilgisi olan var mı?
7.5, TL civarı oluyor ve sepette 100 TL üzeri kullanılabiliyor. Sırf puan için alışveriş yapılmaz ama az da olsa bir avantaj sonuçta.
Teşekkürler, evet miktar olarak az fakat dediğiniz gibi hiç yoktan iyi görünüyor.
Daha önce İthaki’den çıkmış olan kitapların yeni baskıları mı yapılacak, yoksa İthaki’ce baskısı yapılmayanlar mı?
Matbaa sorunu umarım çözülmüştür ama sanmıyorum. 22. ve 23. kitaplar da 8 ay önce basılıp ufak bir pürüz yüzünden dağıtımı bu aya kalmıştı. Aynı olay bu ilk üçleme için de geçerli sanırım.
Peki diyelim ki Drizzt serisi (ilk 3 kitap) veya Ejderha Mızrağı serisi yeniden basıldığı zaman, daha önceki baskıların aynı mı oluyor yoksa yazım yanlışları vs gibi düzeltmeler yapılıyor mu?
Kesin konuşmayım- bunu kitapların yeni baskısını alan arkadaşlara sormak iyi olur ama ben şimdiye kadar hataların düzeltilmesi konusunda olumlu bir geri dönüş görmedim.
Şimdi ithakiden ne alsam diye düşünüyorum. Zaman çarkı mı? Bilimkurgulardan mı? Diğer fantastiklerden mi? Yoksa ortaya karışık mı
En avantajlı indirim KİDEGA’da. 100 tl ve üzeri , PICODI20KIDEGA kodu ile 20 tl indirim var, ayrıca, enpara 10 tl indirimi ile 100/30 indirim almış oluyorsunuz. Bu kod her hesap için bir kereye mahsus geçerli. Ben siparişimi ikiye bölüp, iki ayrı hesaptan ve iki ayrı kart kullanarak gerçekleştirdim ve bu ay ki alışverişimi tamamladım.
İthakiden çıkacak yeni kitapları (Koralin - James Joyce) Kitapyurdu eklemiş siteye tüm arkadaşların bilgisine.
Yıldız tozu’da çıkmamıştı mı?