Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

:slight_smile:
Bugün Babil’den aldım bir şeyler. İthaki yeni çıkan bir şeyler olursa alırım.

2 Beğeni

Picodinin sitesinde 6 gün kaldığı yazılmış, resim
Ay sonuna kadar galiba.

2 Beğeni

İthaki mi aldın? Neil Gaiman’ları almayacaksın bunu yazdığına göre :slight_smile:

Teşekkürler bilgi için. @Alladierre @_restlessness

3 Beğeni

Enpara kampanyasını kullanmayıp, beklediğim iyi olmuş :slight_smile: Her ay son günlere bırakmak daha mantıklı kesinlikle.

3 Beğeni

İthaki almıştım geçen DR kampanyasından. Bende karton kapak olan ya da farklı yayınevi baskısı olan kitaplardan alıyorum bu ara.

Neil Gaiman için karar vermedim tam olarak. Hepsi yenilensin herhalde alırım bende

2 Beğeni

Ben aslında 15’ine kadar bir şey almayacaktım :joy: KY eğer ekstra platin indirimi de yaparsa alırım yoksa alışveriş yapmayacağım. Kidega indirimine bir şey diyemiyorum. Paylaşana ne kadar teşekkür etsek az :joy:

3 Beğeni

BKM mesaj atmış, tıkladım, ekrandaki görüntü güzeldi. Alfa ve İthaki’ye %50 indirim yazıyordu. Tüm kitaplarda geçerli gibi koymuşlar ama tıkladığımda yalnızca birkaç kitapta olduğunu gördüm. Kurnaz çıktılar.

1 Beğeni

P c’den ayrıntılı bakınca şuan ithaki indirimi en fazla %40 olarak ayarlanmış. Zaten %40 olanlarda platin üyelikte fazladan indirim yok. %31 olanlarda %40 a tamamlanıyor. Budurumda %50 indirim olduğunda ne olacak onu bilemem.

1 Beğeni

Kitapyurdunun ücretsiz kargoyu artık ptt den gönderiyormuş :frowning: teşekkürker kitapyurdu. Evimin yakınında teslimat noktası varda ondan kurtarıyorum.

2 Beğeni

Sanırım bölgeye göre değişiyor. Bu hafta hem Adana’ya hem de Ankara’ya kitap sipariş ettim. Adana PTT, Ankara MNG ücretsizdi.

2 Beğeni

Ben sepet hazırladım ve fotoğraflarını kaydettim yarın kıyas yapacağım. Hiçbirini alacağımdan değil ama işte belki ciddi yüzde 50 olursa, boğazımızda ki nimetten kısacağım yine.:sweat_smile::joy::sweat_smile::joy::sweat_smile:

2 Beğeni

Sınırlı sayıda.

Zebramo.

1 Beğeni

Bununla uğraşacağına al :smile:

1 Beğeni

Anayurt satışa açılmış hata mı? @irbis

1 Beğeni

Künye’de yazana göre 4 gün önce yeni baskı yapmış. :smile:

Yayın Tarihi 2019-06-21
Baskı Sayısı 3. Baskı

İlknokta’da tükenen 2. baskı görünüyor. Yoksa matbaa sorunu çözüldü mü?
Bir iyi haber de ithaki’den gelsin. :wink: @irbis

2 Beğeni

Umarım öyledir. İlknokta’da hala tükendi olunca, acaba indirim yapacağız diye hata mı yaptılar dedim.

1 Beğeni

Sanırım yeni baskı yapmış. Bekleyenlere müjde :smile:

4 Beğeni

Üçüncü baskıyı alan olursa bana özelden ilk iki sayfayı atarsa sevinirim.

3 Beğeni

Ben alacağım sanırım atarım. Okuyup yarım bırakmıştım ama gene deneyeceğim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim şimdiden. Eskisiyle karşılaştırmak istiyorum. Tıpatıp aynısı ise ben de sineye çekeceğim ve okumayı deneyeceğim.

2 Beğeni