Bugün Babil’den aldım bir şeyler. İthaki yeni çıkan bir şeyler olursa alırım.
Picodinin sitesinde 6 gün kaldığı yazılmış,
Ay sonuna kadar galiba.
İthaki mi aldın? Neil Gaiman’ları almayacaksın bunu yazdığına göre
Teşekkürler bilgi için. @Alladierre @_restlessness
Enpara kampanyasını kullanmayıp, beklediğim iyi olmuş Her ay son günlere bırakmak daha mantıklı kesinlikle.
İthaki almıştım geçen DR kampanyasından. Bende karton kapak olan ya da farklı yayınevi baskısı olan kitaplardan alıyorum bu ara.
Neil Gaiman için karar vermedim tam olarak. Hepsi yenilensin herhalde alırım bende
Ben aslında 15’ine kadar bir şey almayacaktım KY eğer ekstra platin indirimi de yaparsa alırım yoksa alışveriş yapmayacağım. Kidega indirimine bir şey diyemiyorum. Paylaşana ne kadar teşekkür etsek az
BKM mesaj atmış, tıkladım, ekrandaki görüntü güzeldi. Alfa ve İthaki’ye %50 indirim yazıyordu. Tüm kitaplarda geçerli gibi koymuşlar ama tıkladığımda yalnızca birkaç kitapta olduğunu gördüm. Kurnaz çıktılar.
P c’den ayrıntılı bakınca şuan ithaki indirimi en fazla %40 olarak ayarlanmış. Zaten %40 olanlarda platin üyelikte fazladan indirim yok. %31 olanlarda %40 a tamamlanıyor. Budurumda %50 indirim olduğunda ne olacak onu bilemem.
Kitapyurdunun ücretsiz kargoyu artık ptt den gönderiyormuş teşekkürker kitapyurdu. Evimin yakınında teslimat noktası varda ondan kurtarıyorum.
Sanırım bölgeye göre değişiyor. Bu hafta hem Adana’ya hem de Ankara’ya kitap sipariş ettim. Adana PTT, Ankara MNG ücretsizdi.
Ben sepet hazırladım ve fotoğraflarını kaydettim yarın kıyas yapacağım. Hiçbirini alacağımdan değil ama işte belki ciddi yüzde 50 olursa, boğazımızda ki nimetten kısacağım yine.
Bununla uğraşacağına al
Künye’de yazana göre 4 gün önce yeni baskı yapmış.
Yayın Tarihi | 2019-06-21 |
---|---|
Baskı Sayısı | 3. Baskı |
İlknokta’da tükenen 2. baskı görünüyor. Yoksa matbaa sorunu çözüldü mü?
Bir iyi haber de ithaki’den gelsin. @irbis
Umarım öyledir. İlknokta’da hala tükendi olunca, acaba indirim yapacağız diye hata mı yaptılar dedim.
Sanırım yeni baskı yapmış. Bekleyenlere müjde
Üçüncü baskıyı alan olursa bana özelden ilk iki sayfayı atarsa sevinirim.
Ben alacağım sanırım atarım. Okuyup yarım bırakmıştım ama gene deneyeceğim.
Teşekkür ederim şimdiden. Eskisiyle karşılaştırmak istiyorum. Tıpatıp aynısı ise ben de sineye çekeceğim ve okumayı deneyeceğim.