Baktığınız zaten eski basımmış, Pegasus’un kapağı değil burada paylaştığınız.
Bu gerçek olabilir mi? umarım gönderirler.
Ben geçen bu şekilde indirime girmiş birkaç tyt-ayt kitabı aldım hem güzel paketlemişlerdi hem de hızlılardı memnun kaldım açıkcası bu siteden.
https://www.kitapsec.com/Products/Edebiyat/Kelepir-Kitaplar/1-6-0a0-0-0-0-0-0.xhtml
Başka yayınevleride var.
Gerçek tabi, gönderirler. Zaten stoklu ürünler, Yar Yayınlarından yok paraya aldılar heralde
Benim sipariş durumum;
Siz neler aldınız? Belki gözümden kaçan olmuştur.
Yar yayınları imla dizgi biraz sıkıntılı olabilir. Ama yar yayınları baskısı çoğu kitabı okumak için başka alternatif bulamazsınız. Bu kitapların bir kısmının eski baskısı var bende, yine de aldım yeniden okumak için bahanem olur. Umarım gelir kitaplar.
Sonradan Ekleme:
4 kitap eksik çıkmış mail kısatıldığı için;
İş Bankası Yayınları indirim oranı en yüksek şu an hangi sitede, bilgisi olan var mı?
Ben %35 i yakaladım ama %40 arıyorum.
https://urun.n11.com/biyografi-otobiyografi-monografi/tolkien-P277067380
Ben 1 adet aldım. Umarım sonra iptal etmezler. Stokta 3 adet var görünüyordu ben alırken. Hala almak isteyen varsa bakabilir.
Böyle böyle piyasa allak bullak olacak gibi.Çok fazla abartmayın bu kitabı.Standart iş bankası biyografi kitabı.Yarın birgün tanesi 200-300 çıkarsa bu gidişle şaşırmam çünkü çok abartılıyor.
Ben abartılmasından yana yazarın çoğu kitabının bende mevcut olmasından dolayı alıyorum. Yazarın eserlerini okumanın yanında onun hakkındaki birçok şeyi de okumak isterim.
Diğer yandan sonra alırım diyerek alamadığım tek kitap yüzünden bazı kitapları kaçırmamaya çalışıyorum. Malum kitap: Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri…
Bence çoğu alıcı Tolkien olmasına rağmen Ciltli İş bankası olayına göre hareket ediyor.Bir iki kitabı vardı 100-150sayfalık aman aman 500ü gördüğünü görmüştüm.Ne iştir diyip geçtim.
Yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri İthakinin hatası başka kişilerde aramam çünkü.Seri toplayanları mahvetti bence o kitap:)
Dediğiniz kitaplar için aynı rakamları ben de gördüm açıkçası. Tolkien’in kitabı da uçuk kaçık fiyatlara satılacak gibi duruyor. Bunun yanında kitabın yayınevinin yayın planlarında tekrar baskı söz konusu olmadığından beklemek istemedim.
Yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri kitabı eminim zaman geçtikçe daha da pahalanacaktır.
Ben bir dahaki baskıyı bekleyeceğim. Yazarların biyografileri pek ilgimi çekmiyor normalde, BKM’de görünce karaborsaya düşmeden alayım dedim o ada nasip değilmiş. Büyük liderlerin biyografilerini toplamak benim için daha öncelikli.
Bu kitabı çok net hatırlıyorum Kasım fuarında çıkmıştı. 8 ayda kitap tükenmiş. Neden basmıyorlar acaba? Gayet hızlı satılmış sayılmıyor mu acaba?
Peki site kitabı temin ettikten sonra mı gönderiyor acaba? Ben herhangi bir açıklama göremedim satın al kısmında ya da başka bir yerde.
2017 Kasım’da basılmış. Yani 20 ay. Bence basacaklardır zaten. İş Bankası yeniden baskılarla ilgili sağlıklı bilgi veremiyor gibi görünüyor.
Basarlar bence. Neden basmasınlar ki, tekrar baskılar konusunda hızlı davrananlardan iş bankası
Bir bilgim yok maalesef