Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Anton Çehov / Seçme Öyküler (4 Cilt Takım) 49,65 TL

5 Beğeni

ffb15d1eb5cb41b6bafb103cda95981f-horz ben bu kitapları aldım ama her mağazada değişik kitaplar oluyor

3 Beğeni

D&R da nar etiketli kitaplarda 2.si %50 indirimli kampanyası devam ediyor mu, bilen var mı?

2 Beğeni

Evet devam ediyor @wifhty_zet

1 Beğeni

o zaman arkadaşlar, qumpara ve cekkazanda 3 farklı d&r kodu kampanyası var 30 25 ve 20 liralık, ilginizi çekebilir. birlikte kullanmıştım ben geçen ay.

1 Beğeni

Kitapyurdu %50 indirimli Roma İmparatorluğu’un Gerileyiş ve Çöküş Tarihi Cilt 1.

3 Beğeni

kitapbulut.com

*Yalnız sitede Alfa yayınları yok sanırım. Hakkari’de Bir Mevsim kitabını almayı planlıyordum, bulamadım.

1 Beğeni

Kitapyurdunun kankası, Alfa kitap vermiyor kitapyurduna.

3 Beğeni

Şu kitabın fiyatı diğer yayın evlerine örnek olarak gösterilmeli. 736 sayfa ve indirimsiz fiyatı 77 TL, iyi bir indirimle de 40 TL kadar düşebilir.

1 Beğeni

Jared Diamond’un Çöküş kitabı için hata olabileceğini düşündüğüm bir indirim var amazon.com.tr’de. İlgilenenlere duyrulur.

6 Beğeni

An itibariyle fiyat artmış gözüküyor dostlar :smiley: Umarım yakalamışsınızdır.

3 Beğeni

Eeee kim aldi hepsini?

1 Beğeni

Amazon iptal ediyor bu tarz yanlış durumlarda.

1 Beğeni

Satış sayfasına bakmama bile gerek kalmamış. Fiyat artmış ya da indirimli stok bitmiş

Mesajı beğenenlerden ben ve @Buyici olmadığına göre , mesajı beğenmeyen hatta forumda olmayan @Ufuk baş şüpheli

6 Beğeni

amazon.tr’nin tavrını bilmem, hiç alışveriş yapmadım daha önce. Ancak Amazonun yurtdışındaki şubelerinde böyle durumlarda son kullanıcıyı hiç mağdur etmediklerine aşinayım. Ben siparişimi vermiştim, anlarız yakında.

2 Beğeni

Normalde etmiyor zatende Türklere sadece iptal ediyor. Donanımhaber ölücülerinin amazon amerikadan kaç tane siparişleri iptal edildi. Bir tane alanı belki iptal etmezler ama bunu gören 8-10 tane almıştır.

1 Beğeni

:joy: Yok haberim yoktu yeni gördüm. Ciltli çıkınca alırım ben. Onu bekliyorum

3 Beğeni

İşin aslı ben de onu bekliyorum da bir türlü çıkmadı yahu. Bir de görünce dayanamadım. ^^

2 Beğeni

Teşekkür ederim sayenizde aldım.

Amazon pek iptal etmez böyle hataları (gerçi hata mı bilmiyoruz). Hatta ilk açıldığında amazondaki farklı bir satıcıdan aldığım ürünü satıcı iptal ettiği için bana 50TL indirim çeki vermişlerdi. Bakalım değişmiş mi satış anlayışları.

5 Beğeni

@alper sana bana yar olmazdı zaten. Ben laf olsun diye bakmıştım siteye.:sweat_smile:

2 Beğeni