Platin üyelik filan varsa onun süresi bitmiş olabilir, oda indirim oranını düşürür yani fiyat artar
Gözleminiz doğru. Dün zam işlemi uygulandı gördüğüm kadarıyla kitapyurdu için en azından. Muhtemelen diğer sitelerde yakında günceller.
Mayıs ayında aldığım Merdivenler Kenti kitabı ve şimdiki fiyatı
Günceli
Tam aksi indirim görünüyor bende. İki kısımda da platin üyeydim
Zamlar genel değil kitap bazlı olabilir.
Aynen öyle olmuş her kitapta yok zam. Bazıları sabit fiyatında kalmış
Tamda Zaman Çarkı’na başlamayı düşünüyordum.
Ben Dune serisini gömecektim 4 kitap 92 liraydı şimdi 110 kidega enpara kampanyasıyla her ay bir tane alacağım madem. Öyle 3 tanesi 90 yerine 45 e gelir. Bundan sonra da kampanya olmadan kitap mitap alamam
Ben herşeyi fulledim zaman çarkı. Dune, rama, asimov, sandman ne bulduysam ucuzdan kapattım aldım:rofl: dedigim gibi fırsat bulunca koparıp alın yoksa arkasından kara kara bakarsınız kitapların
Anlaşılan ithakiye biraz ara vermek gerekiyor. Benim zaten Vakıf, otostopçu gibi serilerle birlikte topladığım yaklaşık 40-45 kitaplık bir depo var Stefan Zweig, Cengiz Aytmatov vs. Bunlar da bitene kadar herşey eskisi gibi olmazsa Türkiye iş bankasına, Kronik kitaba devam ederim. Ölene kadar illa ki Dune alır okuruz
Kitapyurdu Yılmaz Özdil’in kitabını indirimsiz satıyor. Sanki bu kitapta fırsatçılık yapıyor. Çok satacağını düşündüğü için.
Platin Üyelere %10 indirim uygulanıyor.
Şuan en uygun fiyat İnkilap Kitapevi’nde %40 indirimli.
Ön sipariş zamanlarında böyle şeyler yapılır diye biliyorum.
Daha geçen İskandinav Mitolojisi’nin ciltlisinde d&r da indirim yoktu şu an var.
Birkaç gün sonraki fiyatına bakmak lazım.
Sırf çizimleri için bile alınır.
https://www.babil.com/brodeck-raporu-set-2-kitap-kitabi-manu-larcenet
Kitapyurdu platin indirimlerinden alışveriş yapmadıysam sebebi Delidolu indirimleridir. %40 indirim var Babil’de, Diskdünya nöbetlerim başlamışken ilaç gibi geldi
Ölüm romanlarına geçiyorum ben de, çok geç kalmıştım. Mort ve Tırpanlı Adam sepette, kargoyu kapıda beklerim artık
Hangi kitab Bu Acaba