Carol Gömülmeden kitabını bu ay okudum ve beğendim. Sürükleyici ve heyecanlı olmasının yanında ben atmosferi çok sevdim. Tavsiye ederim.
Mutlaka okuyacağım ama ne zaman nasıl olacak bilemiyorum. Kitaplık gerçekten yığılı kampanyalardan indirimlerden puanlardan filan derken yine bu ay doldurdum her yeri 
Ben de aynı durumdayım.
Sürekli okuyorum ama bir yandan da kapı çalıyor.
Bu sıralar annemlerleyim ve annem baygınlık geçirmek üzere. Her ay aldığımın iki katı okursam bu iş çözülecek. 
7 sene önce fuar indirimlerinde kaçırmamam gerektiğini düşünerek aldığım 5 kitabı (yayınevi ve kitap ismi vermeyi uygun görmedim) okumaya fırsat olmadı ve şimdi dönüp onlara baktığımda bu kitaplar için yaşımın ve kültür düzeyimin geçtiğini görüyorum 
Tane tane alın kardeşim.
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)
ben de geçen sene fuarda fabula kitaptan Gözleri kitabını almıştım 1 günde bitecekti ki baskı hatası çıktı.
yayın evine mail de attım kapandı mı umursamadılar mı bilemiyorum da üzüldüm o kitaba çok. yardımcı olabilecek var mıdır:blush:
Bekleyenler için satışa açılmış.
@Blackheart tekrar tükenmeden hemen girmek lazım buna. 
Süper haber
haklısın tükenmeden almak gerek. Ben hemen liste oluşturayım.
Edit: @_restlessness şimdi siteden baktım, 1. baskı görünüyor? Neden acaba
İlginç, babildeki kayıt da 2016 yılında basılan ilk baskıya ait.
Evet aynen. Acaba yanlış mı yazmışlar diyeceğim, ama iki site de yanlış yazar mı?
Babil.com güvenilir bir site midir? hiç alışveriş yapmadım kendilerinden de
Gayet güvenilir, hatta idefix ve d&r dan daha iyi bir site diyebilirim.
Ayrıca Eganba ve Babil aynı firmaya ait sitelerdir.
İthaki Eganba’da %40 indirimde güvenilirdir. Babil’de aynı zaten @Erdo’nun belirttiği gibi 
Oy oy oy… Delidolu ve alınacak Diskdünya kitapları beynimde alarm verdi.
Başka zaman alacağım… Nasılsa arada bir giriyor. Önce aldıklarımı bitireyim. Sakinim. 
Daha önce Babil’den hiç alışveriş yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim, ancak aşağıda arkadaşlar güvenilir olduğunu belirtmişler. Eğer ordan alışveriş yapacaksanız Kayıp Rıhtım üyelerine 5 tl indirim yapıldığını unutmayın. Sanırım bir kod yazmanız gerek
Elinde D&R 75/15 kodu olan var mi acaba?
https://www.hepsiburada.com/tolkien-mirasi-kutulu-5-kitap-j-r-r-tolkien-p-HBV00000CF1WZ
Tolkien Mirası serisi hepsiburada da 89 TL ilgilenenler bakabilir