Şu an en ucuzu BKM kitapta 95 lira. üzerine 5 liralık bir kitap daha eklersiniz. Üstelik BKM kitapta 75 lira üstü Stefa Zweig’ın kimi kitapları ücretsiz. Bir bakın derim.
Çok teşekkür ederim hocam
verdiğiniz kod halihazırda aktif.
Josh Malerman’ın diğer kitaplarının da D&R ın 9.90 kampanyasında olup olmadığını bilen var mı?
Kidega için kargo veya başka bir kodu olan var mi acaba?
Niteliksiz Adam Yüzde 50 indirime girmiş yine, almamak için kendimi zor tutuyorum şu an ![]()
Bana 5 TLlik hediye çeki gönderdi bunlar, muazzam cidden çok dürüstler 
Hiç güleceğim yoktu. Bu kadarını nasıl yapabiliyorlar göz göre göre. Sordunuz mu neden 5 TL?
Evet bana da 5 tl gönderdiler. Dalga geçtiler resmen
10 tl gelse direk alışveriş yapacaktım oysa ki.
Yalnız BKM’nin önceki kampanyası 5 tl hediyeliydi. Muhtemelen bu yeni kampanya.
Evet, arkadaşın dediği gibi daha önceden 5 tl veriyorlardı. Hatta değmez diye uğraşmadığım için gayet eminim. 10 tl yeni olmuş, şimdi uğraşabilirim.
Hediye çeki ile indirim kodu aynı anda kullanılabiliyor mu?
Hoaydaaa (20 karakter)
Bu kampanya bitti mi acaba ya
sitede göremedim.
Bir şey değişmemiş işte. Önceki de 50 tl de 5 tl indirim veriyordu. Bu da aynı mantık. Ama diğeri çok daha iyiydi. Bkm’den artık çok ucuza düşen genç yetişkin kitapları dışında hiçbir şey almam heralde. Onları da almam için önce hali hazırda bulunan listemi eritmem lazım ki bu da ölümüme kadar sürer.
Kaldırmışlar, bitmiş olabilir stoklarla sınırlı yazıyordu. Devam ediyor mu anlamak için alışveriş yapmak lazım, ödemeyi yaptıktan sonra siparişler arasında gözüküyor.
Ama siteyi arayıp bilgi alabilirsiniz.
Kitapyurdunda witcher 6 kırlangıç kulesi 32,99 a düşmüş. en düşük burada sanırım. eksik olanlar diğer kitaplarına da bakabilir hepsinde %45 indirim var.
https://www.okuoku.com sitesinde İş Bankası ve Yapı Kredi Yayınları %40 indirimde.