https://www.okuoku.com/kampanya/2019-eylul-ithaki-yayin-grubu-kampanyasi/606
Bazı kitaplar eklenmiş, bazılarının fiyatı değişmiş.
https://www.okuoku.com/kampanya/2019-eylul-ithaki-yayin-grubu-kampanyasi/606
Bazı kitaplar eklenmiş, bazılarının fiyatı değişmiş.
fidankitap ta 100 TL üzeri alışverişe 20 TL indirim kampanyası hala geçerli mi ?
Sormadım hocam ancak bir daha kendilerinden ne alışveriş yaparım ne de etrafıma yaptırırım
Çok ucuz numaralar bunlar hiç hoş değil cidden.
Kidega için indirim kodu olan var mı?
Kidegada indirim kodu yok diye biliyorum ben. Enpara kampanyası var şuan. 50 ve üzeri alışverişe 10 TL indirim ve bir kitap hediye.
sizce yakında ithaki yayınlarında iyi bir indirim olma ihtimali varmı?
Enpara kullanmıyorum. Bir sorayım belki arkadaşım falan kullanıyordur. Teşekkür ederim.
Kullanmıyorsa da ben yardımcı olabilirim. Bu ay herhangi bir alışveriş yapmayacağım.
Dostum, an itibariyle Hepsiburada’da %40 indirim var. 50 tl üzeri kargo bedava zaten.
Çok teşekkür ederim. Ama başka bir siteden almaya karar verdim. Okuoku’daki bazı indirimli kitaplar cazip geldi. Bu ay orayı kullanacağım.
Hepsiburada’dan kitap almayın paketleme yapmıyorlar. Hasarlı geliyor, bilginiz olsun. Defalarca test edildi, direkt kargo poşetinin içinde geliyor.
Kesinlikle haklısınız. Hepsiburada öylece kargo poşetiyle gönderiyor. Ne kadar indirim olsa da aldanmayın.
En son Hepsiburada alışverişimde (İthaki kampanyası) resmen ikinci el niteliğinde kitaplar gönderdiler. İade başvurusu yaptım. Bir de yetmezmiş gibi iademi reddetiler. Ben de Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yaptım, sonucu bekliyorum. Yani diyeceğim o ki, Hepsiburada’dan kitap alırken iki kere düşünmek gerek
3 kez sipariş vermiştim hiç sıkıntı çıkmamıştı garip şekilde, teşekkür ederim bir daha sipariş verirken 2 kez düşünürüm 
Nereye yazayım bilemedim. İzmir’de ikamet eden arkadaşlar, İzmir enternasyonel fuarı açılışı sebebi ile fuar içine kitap sokağı kurulmuş. Katılımcı listesi aşağıdaki linkte. Gidebilenler bilgi verirse sevinirim.
Kayseri D&R 9.90 Otostopçunun Galaksi Rehberi, Doktor Who Buz çarkı gibi güzel kitaplar var idi.
Ben Cohenin 2 kitabını aldım ordan. Yazarı hic bilmiyorum ama dursun okumasam da birilerine hediye ederim diye düşündüm. Kayserideki kitap fuarına gidemeyeceğime cok üzülüyorum. Gecen sene inanilma z indirimli kitwolar almıştım. Bu sene 13 21 ekimde olucak Kayseri’deyseniz mutlaka bi göz atın.
Geçen sene Eskişehir de olduğum için gidemedim malesef. -Eskişehirde ki de çok güzeldi tabii- Bu sene gideceğim ama kesin.
İndirim oranları hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim ben de. %20-25 bandındaysa internetten söyleriz daha iyi.