Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

https://www.okuoku.com/kampanya/2019-eylul-ithaki-yayin-grubu-kampanyasi/606

Bazı kitaplar eklenmiş, bazılarının fiyatı değişmiş.

2 Beğeni

fidankitap ta 100 TL üzeri alışverişe 20 TL indirim kampanyası hala geçerli mi ?

1 Beğeni

Sormadım hocam ancak bir daha kendilerinden ne alışveriş yaparım ne de etrafıma yaptırırım :slight_smile: Çok ucuz numaralar bunlar hiç hoş değil cidden.

2 Beğeni

Kidega için indirim kodu olan var mı?

1 Beğeni

Kidegada indirim kodu yok diye biliyorum ben. Enpara kampanyası var şuan. 50 ve üzeri alışverişe 10 TL indirim ve bir kitap hediye.

2 Beğeni

sizce yakında ithaki yayınlarında iyi bir indirim olma ihtimali varmı?

2 Beğeni

Enpara kullanmıyorum. Bir sorayım belki arkadaşım falan kullanıyordur. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Kullanmıyorsa da ben yardımcı olabilirim. Bu ay herhangi bir alışveriş yapmayacağım.

2 Beğeni

Dostum, an itibariyle Hepsiburada’da %40 indirim var. 50 tl üzeri kargo bedava zaten.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Ama başka bir siteden almaya karar verdim. Okuoku’daki bazı indirimli kitaplar cazip geldi. Bu ay orayı kullanacağım.

2 Beğeni

Hepsiburada’dan kitap almayın paketleme yapmıyorlar. Hasarlı geliyor, bilginiz olsun. Defalarca test edildi, direkt kargo poşetinin içinde geliyor.

8 Beğeni

Kesinlikle haklısınız. Hepsiburada öylece kargo poşetiyle gönderiyor. Ne kadar indirim olsa da aldanmayın.

2 Beğeni

En son Hepsiburada alışverişimde (İthaki kampanyası) resmen ikinci el niteliğinde kitaplar gönderdiler. İade başvurusu yaptım. Bir de yetmezmiş gibi iademi reddetiler. Ben de Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yaptım, sonucu bekliyorum. Yani diyeceğim o ki, Hepsiburada’dan kitap alırken iki kere düşünmek gerek

4 Beğeni

3 kez sipariş vermiştim hiç sıkıntı çıkmamıştı garip şekilde, teşekkür ederim bir daha sipariş verirken 2 kez düşünürüm :smiley:

2 Beğeni

Nereye yazayım bilemedim. İzmir’de ikamet eden arkadaşlar, İzmir enternasyonel fuarı açılışı sebebi ile fuar içine kitap sokağı kurulmuş. Katılımcı listesi aşağıdaki linkte. Gidebilenler bilgi verirse sevinirim.

5 Beğeni

Kayseri D&R 9.90 Otostopçunun Galaksi Rehberi, Doktor Who Buz çarkı gibi güzel kitaplar var idi.

2 Beğeni

Ben Cohenin 2 kitabını aldım ordan. Yazarı hic bilmiyorum ama dursun okumasam da birilerine hediye ederim diye düşündüm. Kayserideki kitap fuarına gidemeyeceğime cok üzülüyorum. Gecen sene inanilma z indirimli kitwolar almıştım. Bu sene 13 21 ekimde olucak Kayseri’deyseniz mutlaka bi göz atın.

3 Beğeni

Geçen sene Eskişehir de olduğum için gidemedim malesef. -Eskişehirde ki de çok güzeldi tabii- Bu sene gideceğim ama kesin.

1 Beğeni

İndirim oranları hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim ben de. %20-25 bandındaysa internetten söyleriz daha iyi.

1 Beğeni

Bu kitap konusunda hiçbir fikrim yok ama faydalı gibi duruyor.

3 Beğeni