Hala geçerli mi bıkmıyorum ama. 0031AB7F
Doğru konu bu mu bilmiyorum,yanlış konuysa kusura bakmayın : idefix‘ten 14 Eylül 2019 Cumartesi tarihinde verdiğiniz ******** nolu siparişinize istinaden hediye kodunuz aşağıdaki gibidir.
Hediye Kodunuz
15 TL indirim kuponu kazandınız: 967D60F5 Kodunuz, 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 01 31 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerlidir. Kodunuzu hatırlatmalarınıza not almanızı ve zamanı gelince kullanmanızı rica ederiz.
–Eğer benim hesabımda kullanılması gerekiyorsa,hesabı verebilirim kullanmak isteyene–
Teşekkürler, hala geçerliymiş.
Hangi serilere denk geldiniz acaba?
Ben polisiye çok okuduğum için 2 polisiye seri aldım. Karga Kız serisi (3 kitap 30 TL) ve Dedektif Beckström Serisi (2 Kitap 20 TL)
Ayrıca Oyun, Kaos, Blöf üçlemesi ile Alfred Kropp serisini aldım. (İkiside üçer kitap 30 TL)
Teşekkür ederim. (20)
Babil için ücretsiz kargo kodu var mıdır?
Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum. İnternet siteleri kredi kartına taksit sayısını iyice azalttılar mı? Acaba benim kart (garanti bonus) için mi böyle? Kitapyurdu aylardır doğru dürüst taksit yapmıyor. Eganbayı kullanıyordum 75 tl için bile 6 taksit yapmıştı geçen ay. Bu ay 183 tl sepete tek çekim görünüyor. Kitapyurdu da 178 tl yi sadece ikiye bölüyor.
Taksit baya azaldı evet. Bkm kitap vade farksız yapıyor. Kitapyurdu fark alıyor. (Platine almıyor) Babil de vade farksız taksit yapıyordu. İlknokta da öyle. D&R ve İdefix de 30 tl üstü vade farksız taksit yapıyor. Babil, kitapyurdu, ilknokta 75 tlye yapıyor.
Teşekkürler cevap için. İlknokta’dan yüklü bir sipariş geçtim (geldiğinde ilgili başlıkta paylaşırım ) 4 taksit yaptı. İthaki kitapları hariç orayı pek takip kullanmıyordum ama geri dönüş yapacağım bu gidişle. Kitapyurdu,bkm,idefix ve d&r bende boykotlu. O siteleri sadece karşılaştırma amaçlı kullanıyorum
Babil’i deneyeceğim.
Peki. Keyifli okumalar.
Merhaba, ben de baktım ancak setler hakkında çok bilgim yok hani tamamlanmamış set olabilir gibi düşündüm araştırma fırsatım da olmadı. önerdiğiniz var mıdır?
Setler benimde okuduğum ya da bildiğim değil. Daha önce yorumlarına göre takip ettiklerim. O yüzden direkt şunu öneririm diyemem.
Hiç denk gelmedim ama delidolu yayınları için indirim oluyor mu arada sırada? Diskdünyayı toplarım diyordum.
Sıklıkla %40 indirim oluyor çeşitli sitelerde. Daha fazlasına hiç denk gelmedim. Birde fuarlarda toplu alımlarda yardımcı olduklari söyleniyor ama ne kada bilmiyorum.
Arkadaşlar akbank neo kartımda iyi bir miktar chip-para birikmiş. Babil’de vs kullanılmıyor bu puanlar kullanabileceğim hangi siteler var kitap alışverişi için ?
Hepsiburada da geçiyordu neo puanları.
Arkadaşlar HSBC kartın puanlarının geçtiği kitap alabileceğim bir site biliyor musunuz acaba?
Merhaba. Daha önce Phoenix Yayınevi’nden alışveriş yapmış arkadaşlar eğer hatırlıyorlarsa, yayınevinin genel olarak indirim oranları nasıl acaba? %30’dan fazla gördüğümü hatırlamıyorum kişisel olarak lakin, daha yükseğe çıktığını gören oldu mu? Teşekkürler.
Kitapyurdu, Babil, Eganba sitelerini takip edin sürekli %40 indirime giriyor.