Tavsiye et kazan kodları tavsiye eden hesaba özel oluyo başkasında hata veriyo eğer o şekilde kazanılmış kodsa sizden başkası kullanamaz kardeşimle denemiştik daha önce
Onu bilmiyordum. Ama hesabı vereyim sıkıntı değil:)
Garanti Mobil şubeden gelen D&R 150ye 25 tl indirim kodum var. Ben kullanmayacağım 25ine kadar zamanı var.
Kod E7285CE8
Kullanan olursa söylesin mesajı duzenleyeyim boşa denemesin sonradan görenler.
Hepsiburadada ithaki %50 indirimli almayi dusunuyorum dune serisini ne dersiniz?
https://www.kitabinabak.com/ bu siteden bak fiyatlara daha uygunsa al direk bu nasıl soru anlamadım?
Seriyi soruyorsanız çok söylenecek bir şey yok. Bilimkurgu fantastik seviyorsanız düşünmeden alın. Siteyi soruyorsanız hepsiburada direk kargo poşetiyle gönderiyor. Ama son siparişler nasıl bilmiyorum. Bayadır alışveriş yapmadım.
Anlamamanizi anlamadim,ithaki serisi indirimde su an dune serisini alayim mi dedim hepsiburadadan
Hala öyle dün bir kitabim geldi sadece kargo poseti var ama belki 4-5kitap alıyorum diye kutulayabilirler diye dusundum
Benim 3 kalın kitabımı yine poşete koymuşlardı ama deneyin isterseniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-joseph-delaney-hayalet-serisi-5-kitap-fiyatina-735092755/detay
Böyle bir şeyle karşılaştım bilmiyorum fiyatı uygun mu.Forumda adı fazla geçince serinin belki arayan vardır diye paylaşmak istedim.
Çok iyi fiyat (20 karakter)
Dört işlem yapınca tanesi 6 küsüre geldi yine de emin olamadım kaç kitap kaç seri bilmeyince
Hocam 13 ana kitap + 2 ek kitap, alın, okuyun, okutun
Aklımda forumda çok konusu geçtiğinden merak ettiğim bir seri bir gün okuyacağım inşallah
Bu yedinci oğlun yedinci torununa dair olan seri miydi. Fiyat cidden iyiymiş ben merak etmiştim alsam mı?
Almazsanız pişman olursunuz
Hepsiburada İthaki indirimindeki ürünler bugün elime ulaştı, garip şekilde 3 kitapta da kusur yok can sıkacak ( ki obsesiflik var bende )
N11 Pegasus mağazasında yeni indirimli seriler mevcut %60 - 70 indirimli olanlar var. 2 kitap olanlar 20, 3 kitap 30, 4 kitap 40 gibi yapmışlar. Ben bir kaç güzel set bulup aldım.
Idefix için kargo bedava kodu olan var mı?