Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Tavsiye et kazan kodları tavsiye eden hesaba özel oluyo başkasında hata veriyo eğer o şekilde kazanılmış kodsa sizden başkası kullanamaz kardeşimle denemiştik daha önce

1 Beğeni

Onu bilmiyordum. Ama hesabı vereyim sıkıntı değil:)

1 Beğeni

Garanti Mobil şubeden gelen D&R 150ye 25 tl indirim kodum var. Ben kullanmayacağım 25ine kadar zamanı var.

Kod E7285CE8

Kullanan olursa söylesin mesajı duzenleyeyim boşa denemesin sonradan görenler.

1 Beğeni

Hepsiburadada ithaki %50 indirimli almayi dusunuyorum dune serisini ne dersiniz?

1 Beğeni

https://www.kitabinabak.com/ bu siteden bak fiyatlara daha uygunsa al direk bu nasıl soru anlamadım?

1 Beğeni

Seriyi soruyorsanız çok söylenecek bir şey yok. Bilimkurgu fantastik seviyorsanız düşünmeden alın. Siteyi soruyorsanız hepsiburada direk kargo poşetiyle gönderiyor. Ama son siparişler nasıl bilmiyorum. Bayadır alışveriş yapmadım.

1 Beğeni

Anlamamanizi anlamadim,ithaki serisi indirimde su an dune serisini alayim mi dedim hepsiburadadan

1 Beğeni

Hala öyle dün bir kitabim geldi sadece kargo poseti var ama belki 4-5kitap alıyorum diye kutulayabilirler diye dusundum

1 Beğeni

Benim 3 kalın kitabımı yine poşete koymuşlardı ama deneyin isterseniz.

1 Beğeni

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-joseph-delaney-hayalet-serisi-5-kitap-fiyatina-735092755/detay
Böyle bir şeyle karşılaştım bilmiyorum fiyatı uygun mu.Forumda adı fazla geçince serinin belki arayan vardır diye paylaşmak istedim.

3 Beğeni

Çok iyi fiyat (20 karakter)

2 Beğeni

Dört işlem yapınca tanesi 6 küsüre geldi yine de emin olamadım kaç kitap kaç seri bilmeyince :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam 13 ana kitap + 2 ek kitap, alın, okuyun, okutun :smiley:

2 Beğeni

Aklımda forumda çok konusu geçtiğinden merak ettiğim bir seri bir gün okuyacağım inşallah :slight_smile:

2 Beğeni

Bu yedinci oğlun yedinci torununa dair olan seri miydi. Fiyat cidden iyiymiş ben merak etmiştim alsam mı? :sweat_smile:

2 Beğeni

Almazsanız pişman olursunuz :smiley:

1 Beğeni

JBC, Çizgi Düşler ve Gerekli Şeyler’de %40 diğerlerinde %35 indirim var.

2 Beğeni

Hepsiburada İthaki indirimindeki ürünler bugün elime ulaştı, garip şekilde 3 kitapta da kusur yok can sıkacak ( ki obsesiflik var bende :smiley: )

4 Beğeni

N11 Pegasus mağazasında yeni indirimli seriler mevcut %60 - 70 indirimli olanlar var. 2 kitap olanlar 20, 3 kitap 30, 4 kitap 40 gibi yapmışlar. Ben bir kaç güzel set bulup aldım.

4 Beğeni

Idefix için kargo bedava kodu olan var mı?

2 Beğeni