hangi site için bu sözler?
Şunu kaçırdığım çok kötü oldu ya. Dün kampanya sürüyordu bir işten ötürü alamamıştım, bugünse kampanya uçmuş. Bu şansı bir daha bulabilecek miyim acaba
İdefix ve D&R için
.
Kampanyadan ben de yararlanamadım maalesef, bittiğini de sizden öğreniyorum. Çok içimde kaldı ama kısmet diyelim…
İlknokta’da güzel kampanyalar var. İthaki Yayınları’nın bazı kitapları 9.90 tl. İçlerinde Amber Yıllıkları serisi ve Locke Lamora’nın Yalanları da var.
Ben Fantastik bi seri almak istediğimde direk okuoku.com 'dan sipariş veriyorum. 5 liraya aldığım bir sürü kitap oldu. 9.90 indirimleri de fantastik severler için baya baya iyi. Diğer sitelerin %90’ından da ucuz. Bilimkurgu klasikleri için de İlknokta’yı kullanıyorum.
İlknokta’da Andy Weir seti (Marslı ve Artemis) %45 indirimliymiş.
https://www.ilknokta.com/andy-weir/andy-weir-seti-2-kitap-takim.htm
Kitap fuarından sonra mı yapılır bu kampanya ya
J.R.R. Tolkien Özel Baskı Seti - 3, Clt
Tek tek alınandan 15 lira kadar daha ucuza denk geliyor.
Genellikle ne zaman indirim yapıyorlar?
%40 indirime girmiş İthaki kitapları.
İlk Nokta’da Zaman Çarkı kitapları %35-40 indirimde. Fakat asıl konu gönderim şekilleri…
Kitapların yanında buzdolabı süsleri, kartpostallar, yeni kitapların ön okumaları ve çok sevimli kitap ayraçları gönderilmiş. Kitaplara kavuşmaktan çok yanında gönderilenlere sevindim neredeyse Bunu da sizle paylaşmak istedim. İlk Nokta’dan ilk kez alışveriş yaptım çünkü ve sanırım bundan sonra orayı kullanacağım
Rica etsem kitaplarla birlikte fotosunu atabilir misiniz ? Bende geçen gün ilk 2 kitabı aldım d&r dan.
Kitapların ikisini de 33,60₺ ye aldım. Gelen hediyelerin çoğunu iş arkadaşlarım kapıştılar Masamda sadece bunlar kaldı.
Teşekkür ederim En kısa zamanda seriyi tamamlamayı düşünüyorum.
Ben de yavaş yavaş tamamlıyorum. Eğer daha uygun fiyat görürsem size de bildiririm. Siz de aynısını yaparsanız sevinirim
İdefix’te Stephen King kitapları 12 Mart’a kadar %40 indirimli.