Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

3 Beğeni

Twitter’dan takip edenler vardır. Okumak isteyenler ve ilgililer için uyguna geliyor. Kaçırmamak gerek.

3 Beğeni

Babil’ de bu ayki sepetime eklemiştim ama %50 güzel indirim Kidega’dan alayım. Haber için teşekkürler.

1 Beğeni

Kidega’ya güzel bir alternatif lazım. Çok sorun çıkarıyorlar son iki aydır. Geç kargoluyorlar, yanlış adrese yolluyorlar vs.

Her yer kargo bedava kampanyasını 75 liraya sabitlemiş. Kidega’dan başka 50 lira ve üzeri diyen yok :frowning:

1 Beğeni

Kideganın ücretsiz kargo limitinin aşağıda tutması ve enpara ile kampanya yapması kendisini çok cazip gösteriyor. Benim siparişim nasıl gelecek merak ediyorum. :slight_smile: Şuan kargoda.

2 Beğeni

Ben bugün sipariş verdim Kidega’dan beklenen çıkış tarihi bir hafta sonra. Bir önceki siparişimde de aynıydı. Acelem olmadığı için problem değil ama çok bekletiyorlar.

1 Beğeni

Umberto Arte İle Sanat kitabını alasım var ama kargo parası çıkıyor. Yok mu Kidega’da beleş kargo kodu? :slight_smile:

2 Beğeni

23 tl’lik bir kitap daha eklemekten başka çare bulamadım. :slight_smile:

2 Beğeni

Kişiye özel bir kod paylaşılmıştı bende çalışmadı ama denemekten zarar gelmez.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. “Hediye çeki bu kullanıcı tarafından kullanılamaz.” uyarısı çıktı.

1 Beğeni

Kitap365.com’da 100 TL ve uzeri alisverisinizde gecerli 20 TL indirim kodunuz: BWYIVO

3 Beğeni

Gün geçmiyor ki bir kampanya olmasın :grin:

5 Beğeni

15PICODI

kodu 150 üzeri alışverişte 15 TL indirim sağladı.

Muhtemelen;

100 TL için 10PICODI
200 TL için 20PICODI

kodları çalışabilir.

4 Beğeni

Teşekkürler :blush: (20 karater)

2 Beğeni

Özellikle Umberto Arte kitabını almayı düşünenler için kargo bedava kodu ile kidega’dan daha uyguna gelebilir

5 Beğeni

Çok iyi oldu bu. :smiley:

1 Beğeni

İdefix’de Stephen King Şeffaf %45 indirimde 31.90 TL etiket fiyatı 58 TL olan bir kitap için çok güzel indirim oldu. İndirim kodu olan var mı ? Üstüne bir şeyler ekleyip sipariş edeceğim.

2 Beğeni

75 tl üstü IDE10TL kullanabilirsiniz. İzin vermezse yeni hesap açın. 125 tl üstü için IDE15TL

2 Beğeni

3 Beğeni

Şu dizisi olan mı bu?

1 Beğeni