Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Paylaşılmış mıydı?

https://www.babil.com/j-r-r-tolkien-seti-5-kitap

Kitaplar:

• Beren ile Luthien
  • Kullervo’nun Hikayesi
  • Roverandom
  • Hobbit (Resimsiz)
  • Silmarillion
4 Beğeni

https://urun.n11.com/roman/donusum-serisi-kutulu-set-6-kitap-P113326963

6 kitap, 60 tl, iyi fiyat bence.

Bu seriyi okumuş olan varsa yorum yapabilir mi acaba?

2 Beğeni

Uzun zamandır takip ettiğim, kazandığı paralarla hayvanlar, hayvan tedavisi ile ilgili çalışma yapan bir site var. Hazır kampanya yapmışken paylaşmak istedim, indirim oranları iyi olanları değerlendirebilirsiniz.

Kitapkoala

YKY %40
Metis %29
Kırmızıkedi %40
Alfa %30

diğer yayınevleri indirim oranları için buradan bakabilirsiniz.

11 Beğeni

o dizi, bir kitaptan çevirilmiş eser olmadığı gibi, dizinin kitabı da yazılmamış anladığım kadarıyla… bu set, 17 yazardan 33 korku hikayesi barındıran bir setmiş… benzer font seçilmesi sanırım tamamiyle pazarlama amaçlı…

3 Beğeni

Evet ben de font yüzünden öyle düşündüm. Teşekkürler.

1 Beğeni

Eganba

8 Beğeni

Monokl, Çınar, Epsilon nefis :smirk::smirk:

2 Beğeni

Aynen Eganba çok bilinen yer olmadığı için işler hızlı oluyor hem de stok durumunu görmek çok iyi. Yalnız bu ara Delidolu ve Tudem’i kampanyaya dahil etmiyorlar.

2 Beğeni

Eganba-Babil-odakitap sitelerinin stokları ortak diye biliyorum. İndirim oranları farklı olabiliyor sanırım. En güzeli tabi stoğu görmek

2 Beğeni

Evet doğru. Kampanyalarda indirim oranları değişiyor sadece, paketleme birimleri müşteri hizmetleri de ayrı anladığım.

1 Beğeni

Can için hiç indirim görmüyorum. %35 üzeri göremem mi acaba?

1 Beğeni

Sadakat ya da platin indiriminiz varsa Kitapyurdu’na bakın en fazla indirimi orada bulabilirsiniz. Dönem dönem %50’lere kadar çıkıyor indirim oranı Kitapyurdu’nda.

Eğer bunlar yoksa gene KY firması şu siteye bakabilirsiniz. İndirim oranı %37-40 arası değişiyor.

https://www.kitapbulut.com/yayinevi/can-yayinlari/30

Bu da gol değil derseniz şu sitede %35 + sepette 50 TL’yi geçince ekstra %10 indirim alabilirsiniz.

Bu arada size tavsiye ederken beni de cezbetti şu kitapkolik kampanyası deneyebilirim :slight_smile:

@alper @Erdal_01 YKY ve İş kültür’de ve bir kaç yayınevinde %41,5 oluyor indirim.

Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(41)

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1

5 Beğeni

Gördüm bunu gece incelerim dedim. İş Kültür, YKY akmak istediğim kitap her zaman olur benim. :slight_smile:

3 Beğeni

Ben fuar öncesi olduğu için çok bulaşmak istemiyorum bu ara :slight_smile: Sen Ankara’dakine gitmiyor musun?

1 Beğeni

İnternet her zaman daha ucuz, İmza vb desen çok beklemek gerekiyor. Son 3-4 yıldır gitmedim fuara. Daha sipariş verdiğim ama gelmeyen 25-30 kitabım var.

3 Beğeni

Fuara özel indirim oluyor aslında mesela TDK ve Türk Tarih Kurumu’nun güzel indirimli kitapları oluyor vs. Bunlar dışında ben gezmeyi seviyorum :slight_smile:

3 Beğeni

Ben bu ay fuarla beraber limitleri aştım. O yüzden iki hafta çok cazip kampanya olmadıkça kitap almayacağım. :expressionless:

3 Beğeni

İhtiyaç olunca gidip yüzde 40/50 indirimle kendi magazalarından alıyoruz zaten. Daha çok kaynak eser basıyorlar yüzde 90’ı bana hitap etmez.

2 Beğeni

İs kültür bi’ aklımı çeldi ama bilemedim. Adres karmaşam var. Ne kadar sürede yolluyorlar acaba. Mesela şimdi versem cuma elimde olur mu?

2 Beğeni

Denemedim hiç bilmiyorum ama muhtemelen olur diye düşünüyorum. Sonuçta çok bilinen bir site değil hallederler sanırım.

2 Beğeni