Genç yetişkin değil bolca ödül almış bir seri. (Nebula, Hugo vs. tam aklımda değil hepsi şu an.)
Ben de uzun zamandır okumak istiyorum ama 6.45’ten dolayı ilişmedim açıkçası.
@eroniki 'nin dediği gibi Pegasus’tan beklemek en mantıklısı olacaktır naçizane önerim.
Genç-yetişkin bence. Hatta filmi de çekildi. Ben de kuzende denk gelip merak ettiğim için bakmıştım ama hem diyalog hem imla hem aklına gelebilecek her alanda çok kötü. Üçüncü sayfayı tamamlayamadım.
Labirent serisi ve Ender serisi ara ara karşıma çıktığı için merak ediyorum, güzel bir seriyse genç yetşkin olsa da okurum, sorun etmem onu. Baktım 1 ve 3. kitabı ikinci el bulmak gerekiyor. En iyisi ben de Pegasusu bekleyeyim.
Bu bölüm donanımhabere taş çıkarır maşallah
Ben 6:45 PKD leri topladığınızı ve gözünüz gibi koruduğunuzu bildiğim için etiketlemedim çok özür dilerim
Ne yazık ki fuarda görevli olmayacağım sevgili @Ufuk ve @Agape; keşke bir şey yapabilseydim, işte bunlar hep kurumsallık. Hafta içi bir gün gidebilirim ama o da belli değil.
Bildiğim kadarıyla İş Kültür %25’te kalıyor fuarda. “Biz tam takım modern klasikler alacağız” derseniz, bir güzellik yaparlar bence. Ama onun dışındaki pazarlık payını inanın bilmiyorum.
Ben yıllardır fuara okur olarak gidiyorum ama İş Kültür’den alacaklarımı kendi mağazalarından alıyordum, orada da sabit %20 ve bir de İş Bankası kartlarına ek indirim var çünkü. Böylece Beylikdüzü’nden Kartal’a taşımıyordum.
Bir yayınevinin okuyucuyla yüzyüze iken daha fazla indirim yapmasını bekliyorum sonuçta aracılar kalkıyor ortadan. Diğer yandan fuar masrafları intihar ettiren cinsten. Konu kitap oldu mu bence devletin bu konuya daha çok pay ayırıp daha yapıcı olması lazım. Umarım hala stant kiraları dolar üstünden değildir. Biz de bakıp bakıp iç çekeriz. Eve gelince yüzde 35 indirimle alırız.
Gidince tutabiliyorsan kendini müthiş valla. Ben birşey almayacağım diye gittiğim fuarda 400 lira bayılıp geri geldim. İnternetteyken tutabiliyorum kendimi. Canlı canlı görünce dayanamıyorum
Telefonla grup kurma konusunda okuma çevrelerinde niye hakir görüldüğünü anlamadığım fakir ama gururlu Telegram var… Whatsappın daha güzeli ve grup olayları çok daha gelişmiş… Üstelik gruplardaki insanlar birbirinin telefon numarasını bilmek zorunda değil… Haberiniz olsun… Reklamlar bitti
Bütçem belli. Daha sonra oturup yirmi kitap daha alabilirdim ama kendimi tutamadım diye alamadım dememek için mantığımı dinliyorum. Pişman olacaksan yapma. Basit bir öğreti.
@Gokhanca Evet, telegramı biliyorum. Kısmen de kullanıyorum ama sadece o kadar. Hareketli çıkartmalarından bazıları çok komik.
Gelirseniz 3. salondaki Epsilon standında olucam fuar boyunca beklerim efenim.
@Agape ÖZELLİKLE cadılar baş tacımızdır bekleriz sohbete
Geleceğiz inşallah. Mutlaka uğrarız. Organize olamasak da ben geleceğim en azından içimdeki diğer cadılarla birlikte.
Cadılara ayrıca ekstra bir şeyler düşünürüz benim içinde bir kaç büyü yaparsa.
Kazanın altını harlıyorum o zaman.
Alışveriş listemi yolluyorum o zaman
Bundan benim kârım ne olacak?
Her on kitapta bir hediye kitap diyeceğim ama @Ufuk kitap adetini 9’da tutabilir. Her yüzde 10’luk indirim dilimi için yüzde üzerinden bir anlaşma daha iyi olabilir, indirim aracısı olacak olan için.
Aldıklarını taşırım
Meh… Onun için kapı gibi kardeşim ve arkadaşları var.