Ucukitapoku sitesinden bazı kitapları %50 indirime girmiş.
Denemediysen ben de denemeyeyim. Bu düşünceyle zamanında okuoku’dan vermiştim 23 günde filan geldi. O zaman yerim sabitti sorun yoktu ama şu an net değil. Bakalım belki fuarda indirim yakalarız, büyü yaparız, olmadı çemkirir daha da olmadı arbede çıkartırız. Alıştık nasıl olsa…
Damla Hanım’ı zor durumda bırakmak istemem. Pazarlık konusunda babadan gelen lanet bir huyum var. Tanımadığım birisinin başını yakmayı tercih ederim ama tabii Damla Hanım varsa selam vermek de isterim. İstediğim indirimi alamazsam seni rehin olarak bırakacağım @Ufuk. Sonra kılık değiştirip geri geleceğim. O sıra sen da topukla.
Bende hiç pazarlık yapamam sadece net sorarım ama net Olmuyorsa hiç zorlamam, ama çok istesem de tavırdan memnun kalmadıysam almam. Sen yaparsın artık pazarlıkları kafam rahat
Şu yazdıkların aynen benim için de geçerli ya Beni de alın kanatlarınız altına bende üç beş indirimden yararlanayım bari
Ne kadar indirim olur diye soruyorum tatmin etmeyen bir cevap geldiğinde üff püff serzenişleri eşliğinde internet mağazalarındaki fiyatlara göz atma suretiyle olay yerinden ayrılıyorum.
@Agape
Ben de katılmak istiyorum. Forum üyeleri arası buluşma tarzı bir şey olmayacak mı fuarın ilk günü?
Ben gün içinde sürekli ‘‘En son @Agape pazarlık fiyatları’’ başlığı altında paylaşımda bulunacağım. Yayınevlerinde Agape pazarlığı sonucu aldığımız indirim oranlarını, stant görevlilerine AGAPE koduyla müracaat ettiğinizde kullanabileceksiniz
Siz paraları ve listeleri bana verin, gerisini düşünmeyin.
Şaka bir yana toplaşırken yanınızda birer adet 3 metrelik halat getirin. Gökalp nerede, Ufuk nerede, şu nereye kayboldu, bu kimdi filan olabilir.
Fuarda sevenlerimle -sevmeyenlerimle de- buluşmak isterim. Sevenlerimi çok sevecek sevmeyenlerime ise ne yapacağıma daha karar vermiş değilim. İmza atmaya üşendiğim için parmak basacağım arkadaşlar ona göre yanınızda malzeme getirin.
Not: Birisi gelecek olanların telefonunu alıp grup kurarsa fena da olmaz.
Şey de olabilir tatmin etmeyen bir indirim cevabı geldiğinde “ama bizim forumdan AGAPE’ye %40 yapmışsınız oldu mu şimdi %25” tarzında bir çıkışla başarı elde etme imkanı doğabilir @Agape ’nin pazarlıkları sonucunda aldığı indirimleri paylaştığı bir başlık açılsa da biz de yararlansak mesela ?
Siz bence en iyisi atletlerinize indirim istiyoruz filan yazın. Pankart girişte sorun olabilir. İndirim hakkımız söke söke alırız filan yazarsanız rezillik çıkmasın diye yüzde 50 indirim alabiliriz ama ondan sonra mümkünse bir daha görüşmeyelim. Zira fuar tarihindeki en büyük toplu rezalet haberine konu olacağımızı düşünmekteyim.
Buna son zamanlarda yaptığın kötü esprilerden sonra baya güldüm
Sağ ol, arada sırada tutturuyoruz işte. Denemeye devam.
D&R yılın indirimi, almayanın gözleri yaşlı
Bu fırsat kaçmaz arkadaşlar. Yabancı dil öğrenmek için gereken motivasyonu bulamayanlar için dev hizmet
Daha önce paylaşıldı mı bilemiyorum ama Amazon.com.tr’de çok satan kitaplarda %50 indirim yapmışlar.
Gülün Adı 19TL
Buz ve Ateşin Dünyası 58TL
Dünya Tarihi : Yeni Bir Bakış Açısı İle (Alfa Yayınları) 34 TL
İthaki’den Dune, İkinci Vakıf, Ben Kirke, Beren ile Luthien vs. gibi gözüme ilişen kitaplar oldu.
Bir kişi de çıkıp beni etiketlememiş. Gerçekten kırıldım. Bilmiyor musunuz ki babaannemin altınlarını bozdurmak için 6.45 indirimi bekliyorum kaç zamandır?
1 ve 3 . kitap yok galiba ama Ender Serisi nasıl bir seri. Genç yetişkin değil herhalde.
Birinci kitap okuduğum ilk bilim kurgu eserlerindendir. Yaşımdan dolayı ilk kitabı okuduğumda çok etkilenmiştim. Sorunuza gelirsem ilk kitap yaş olarak küçük bir karakteri aktarıyor, bundan dolayı o ve onun çevresindeki olayları görüyoruz. Belki bundan dolayı çocuksu bulabilirsiniz ancak şahsi fikrim karakterlerin yaşlarına göre aşırı olgun davrandığı yönünde. Pek genç-yetişkin eser okumadım ancak gözüme hiç bu tür bir detay çarpmadı.
Bu arada kitabın 6.45 baskısı çeviri ve editörlük açısında göz kanatıyor. Eski baskısı olan Üçüncünün Oyunu belki daha keyifli bir okuma imkanı verebilir. Ayrıca Pegasus kitapları yeniden basmayı planlıyordu diye hatırlıyorum. Ben seriye oradan baştan başlamayı düşünüyorum. Hatta Ender’in Gölgesi isimli bir kitap çıkardılar çevirisi de sevgili mit’ten. Diğer kitapları da o çevirirse tadından yenmez.