Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

1. basım geldi banada :slight_smile:
2 Beğeni

Elric Ruh Hırsızı

1 Beğeni

Zamanın da 10 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Şimdi bulunmuyor. :slight_smile:

2 Beğeni

İthaki yeniden basacağını bildirmişti ama aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen henüz basılmadı. O yüzden seriye başlayamıyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Daha uyguna bulabilirsiniz, ilk 3 kitabı 70 liraya falan satanlar var. Ben ilk kitabı yarım bıraktım çok sevdiğim söylenemez.

1 Beğeni

İlk kitap hariç diğerlerini almıştım. Basıldı basılacak derken epeyce bir zaman geçti. Bakalım Zebramo’dan uygun fiyata temiz bulursam alacağım.

1 Beğeni

Çıktığı gibi aldık 84₺ ye keşke bekleseymişik:cold_sweat: ilk birkaç haftada 14₺ zarar dediğiniz gibi ileride12,90’a görürsem hafiften bir kalp krizi geçirebilirim:joy:

2 Beğeni

Bkm

Ben dört numara (hala 6 numaranın kitabı basılmadı) ve Cadı Telama serisini almak isteyen varsa.

1 Beğeni

Hala çalışıyor mu bilmiyorum ama sepette ödeme yapmadan önce kod alanına SEPET10 yazmayı unutmayın.

2 Beğeni

Denedim şimdi kampanya bitmiştir dedi.

2 Beğeni

Yüzde 10 indirim sağlıyordu, 1-2 günlük bir indirim koduymuş herhalde.

1 Beğeni

Doğum gününe özel indirim yapan site var mı arkadaşlar?

1 Beğeni

Kitapyurdu kargo bedava yapıyor.

2 Beğeni

@Leingrad en azından Maya’dan sonra bir güzel haber :palm_tree:

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%20-%20Kopya Ekran%20jklAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%20-%20Kopya kjlEkran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%20-%20Kopya

11 Beğeni

Mesajınızı görünce Durgun Don normalde yüzde kaç indirimli diye bakayım dedim, D&R’da Yordam’ın bütün setleri şu an %47 indirimli. https://www.dr.com.tr/Kitap/Durgun-Don-4-Cilt-Takim/Mihail-Solohov/Edebiyat/Roman/Dunya-Klasik/urunno=0001743638001?utm_source=RSTORE

2 Beğeni

Tabi internet sitelerinde hatta kendi sitelerinde de güzel kampanyalar oluyor. Ama %35 bile sitelere bakınca fiziksel satış için güzel indirim oranı. Zaten biraz fazla kitap alınca yardımcı da oluyorlar, fuarda benim gördüğüm en pozitif yayınevlerinden. Ben fuarda alışveriş yaparken indirim konusunda internetle bariz fark yoksa kendim seçip almayı tercih ediyorum.

Hazır konusu geçmişken fuara gidenlere de yardımcı olması açısından şimdiye kadar indirim oranı konusundaki tecrübelerimi paylaşayım.

Can Y. %30 indirimde oluyor nette %35 olduğu için çok fark olmadığından rahatlıkla alışveriş yapıyorum.
Sel Y. netle aynı indirim oranına sahip oluyor %30, kesin alışveriş yapıyorum.
Metis setlerde %40 indirim yapıyor. İnternette bulmakta zorlanabileceğimiz bir oran.
İletişim klasiklerde %30 indirim yapıyor. İnternette max gördüğüm %33.
Domingo 3 kitap 51 TL yapıyor, bakılabilir.
Doğu- Batı, Oğlak, Literatür güzel indirim oranları ve özel indirimler oluyor.
Delidolu -Tudem çok alım yaparsanız %40-50 indirim yapıyorlar konuşursanız.

4 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Yüzüklerin-Efendisi-Kardeşliği-Kralın-Dönüşü/dp/9753423470/ref=pd_rhf_dp_p_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=NYQSWB9Z6QBWH76XGD3X

https://www.amazon.com.tr/Niteliksiz-Seti-4-Kitap-Robert-Musil/dp/6052060786/ref=sr_1_91?qid=1572526577&s=books&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=1-91

Niteliksiz Adam ve Yüzüklerin Efendisi tek cilt %50 indirimli şu an Amazon da.

3 Beğeni

Çok özür dileyerek…

Önerilen Perakende Satış Fiyatı: 140,00 TL

Kim bu öneriyi verdiyse onu lanetliyorum. Böyle önerilen fiyat olmaz. Bir ara yoğurtlarda yazardı bu. :smiley:

6 Beğeni

Umarım bu rakamları normal karşıladığımız zamanları görmeyiz.

2 Beğeni

Bu rakamları normal karşıladığım bir zaman geldiyse o zaman ben kesin zengin olmuşumdur. O noktada hiç endişe etmeyin ben hepinize alırım ikişer tane. :smiley: Tabii adam kayırmaca yapacağım. Cadı’yı mutlu edenleri kayırmayacaksam ohooo…Ne olsun istiyordunuz?

6 Beğeni