Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Yani, bir de böyle 7 yıla yakın süredir satılmayan derleme sanmıyorum ki tekrar basılsın. İşte forumun gücü, kitabın içeriği hakkında bilgisi olmayan herkesin bir anda ilgi odağı olmasını sağladı. Yoksa kitabı kim nerede görüp alacak. Zaten fiziksel satışı olduğunu sanmıyorum, bu kadar süre rafta tutmazlar.

3 Beğeni

Kidega’den ilk kez alışveriş yapacağım, Özdemir Asaf şiirleri satın alacağım. Kupon kodu falan varmış, elinde bulunan ve kullanmayacak olan verebilir mi; eyvallah şimdiden.

1 Beğeni

Kidega’da kod uygulaması yok.

1 Beğeni

BKM’den birkaç kez alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım. Seninkinin rastlantısal olduğunu düşünüyorum.

1 Beğeni

Kitapları hasarlı geliyor.Üstelik kargoya da geç veriyorlar.Yani benim başıma bunlar geldi.

1 Beğeni

Amazon indirimlerinden Sherlock alacağım da, şu ibare beni kıllandırdı. Ne anlama gelir, normal midir?

1 Beğeni

Hangi ibare acaba? İlginç durabilecek sadece “tıpkı basım” var eğer onu soruyorsanız hiç değiştirilmeden basım anlamına geliyor.

1 Beğeni

On gün önce bu serinin üç kitabını aldım Amazondan şömzilerindeki ufak tefek deformasyon dışında problem yoktu.
Amazon fiyat olarak oldukça uygun fakat koli içine kitapları koyup yanlarına kağıtla destek yapıp gönderiyor maalesef.
Yardım kısmına yazdım, hatta telefonla görüştük. Depoya bildireceklerini söylediler ama değişiklik yoktur bence henüz.

4 Beğeni

Evet tıpkı basım ibaresi. Neyin tıpkı basımı tam olarak, zaten kitapların hepsi aynı şekilde, değiştirilmeden basılmıyor mu?

1 Beğeni

Bu baskı yurt dışında yayınlanmış bir özel baskının Türkçe çevirisi.

2 Beğeni

1 Beğeni

Anladım, yani o ibare orijinal edisyona uygun olarak çevrildiğini belirtmek için kullanılmış. Teşekkür ederim. :slight_smile:

2 Beğeni

Resimli ve açıklamalı notların olduğu güzel bir baskı. Forumda kitaplardan fotograf paylaşıldı, onlara da fikir vermesi için bakabilirsiniz.

@Masketor Tamam kod alanı var, her alışveriş sitesinde olur o alan. Kidega 1-2 kez kendi sitesinden kod dağıttı onun dışında kidega kampanya kodu olmuyor.

5 Beğeni

Tıpkı basım ibaresi tam benlik değil mi @agape :sweat_smile: Bu arada o 3 cilde de sahibim. Harika bir iş çıkarmışlar çevirisi dipnotları, kağıt kalitesi ve baskı harikaydı.

2 Beğeni

O alan eğer büyük bir şirketseniz ve e-satışa başlıyorsanız siteniz tasarlanırken mutlaka koyulur. Belki ilerde kullanmaya başlarlar ama şu an için ‘‘Kidega’da kod uygulaması yok’’. O alanı yalnızca iade yapar ve çek kabul ederseniz, site size çek tanımlarsa onu girmek için kullanabilirsiniz. Ama öyle bir durumda da yan tarafta hediye çeki olarak çıkıyor zaten.

EK: Şimdiye kadar sadece 1 kere picodi kodu kampanyası oldu.

3 Beğeni

Salon yayınları kampanyası bazı kitaplar %60’a kadar indirime girmiş, ilgilenenler bakabilir.

SALON

4 Beğeni

merhaba, Bkm 50 tl üzerine SEPET5 kodu göndermiş sana özel olarak, ben kullanmayacağım kodu deneyebilir misiniz çalışabilir.

2 Beğeni

kitapyurdunda kabalcı yayınları 5 kitap 15 TL kampanyası var, bu sepet alınır mı öneri pleaseee

1 Beğeni

Alınır alınır. 3 liraya her şey alınır(6.45 dışında :slight_smile:)

5 Beğeni

SEPET10 olarak kullanın sepet toplamına yüzde 10 indirim olur.

3 Beğeni