n11 çöktü açılmıyor bende . Her sene çöküyor muydu böyle
%50 yapalı çok olmuyor aslında. Bir kaç hafta önce yapmışlardı bi’ yerde.
@Artorias bende açılıyor ama ya bi’ süre takılıyor ya yavaş açılıyor. Şimdilik sepetimde ki ürünlerin fiyatları aynı. Gün içinde değişir mi acabaç
@erman56 %40 imiş özür dilerim.
Site şuan için çökmüş durumda. Sepetteki alacağım üründen 2 adet vardı inşallah bu arada bitmez. Onun dışında acelem yok sabah ta giriş yapabilirim.
Not: 2018 yılında da çökmüştü.
Amazonda ingilizce set %40 indirimde
https://www.amazon.com.tr/Thrones-5-copy-Boxed-George-Martin/dp/0345540565/ref=sr_1_1?qid=1573420639&refinements=p_27%3AG.R.R.+Martin&s=books&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=1-1
Kitap kategorisinde elle tutulur bir indirim var mı N11’de gözünüze çarpan?
Gerçi site açılmıyor şu an.
Bir şeyler görürsem paylaşırım buradan . İthaki ve Pegasus yayınlarının kitaplarına bakıyorum .
N11 yine sizlere ömür
Her zaman ki muhabbet
Salon Yayınlarının kitapları bir hafta boyunca Kitapyurdunda %45 indirime girmiş.
Uygulamadan girerek 70e 10tl aldım. Teşekkürler ailemizin Cadısı
Ben olmasam ne yapacaksınız acaba?
175’e 30 güzel gözüküyor fakat daha önceden N11 üzerinden hiç kitap alışverişi yapmadım. Paketleme ve olası hasarlı gelen ürünün değişimi konusunda nasıldır ? Bir de sanırım tüm kitaplarda geçerli değil 11.11 indirim ibaresi olanlarda kullanabiliyoruz.
N11 kendisi satıcı değil. Gittigidiyor yada sahibinden gibi satıcıların toplandığı bir pazar gibi düşünebilirsiniz. Bu sebeple paketleme vs. satıcıdan satıcıya farkeder.
N11 aracı durumunda. Satışı kimin yaptığına bakmanız lazım. İthaki ve Pegasus gibi yayınevlerinin kendi sayfaları var.
Evet, sadece 11.11 ibaresi yazılı olanlarda geçerli.
N11’in olayını biliyorum. Daha önceden Hepsiburada, N11 tarzı bir platformdan kitap almadığım ve hep kitap alışveriş sitelerini kullandığım için hani yayınevlerinin en azından belli başlı olanlarının(İthaki, Pegasus vb) bu tarz sitelerde ki paketleme ve değişim sistemini merak ettim. İthaki için ilknokta referanssa eğer pek yanaşmak istemiyorum.
Evet, İthaki için İlknokta referans.
Ben zaten uygulamadan deniyordum. Aldım ama 175’e 30’u bu sefer.
Hadi gözün aydın.