N11 iptal ve iadelerde kupon hakkı yanmasın diye şöyle bir şey yapmış, bilginiz olsun.

N11 iptal ve iadelerde kupon hakkı yanmasın diye şöyle bir şey yapmış, bilginiz olsun.

@Ufuk Aldım çok teşekkür ederim.
@Wind Ben Fablehaven, Nevernight ve Büyücü serilerini alacaktım bi’ bak istersen. Fablehaven ve Nevernight birlikte kargo ücretini karşılıyor ve kupon kullanılabilir hale geliyordu. Parçalanmış imparatorluk da olabilir
175/30 hala yüklenebiliyor.
N11’de Epsilon Yayınlarında %40 indirim var değerlendirilebilir.
Hem kargo ücretleri çok yüksek hem de kargo bedava olması için istenilen sepet tutarı çok yüksek
Üstelik her mağazanın kargo ücretleri ayrı. Pegasustan ne kadar baksam da 175 liralık kitap bulamadım bana hitap eden. Pegasus etiketli kitap önerinizi bekliyorum.
Kalan kuponlarım bu şekilde. Artı olarak %11 indirim kuponu da var. Evkiba mağazası için size sözüm vardı @CowardlyHero hala ilgileniyor iseniz onu size vereyim. Kalanı içinde isteyen arkadaşlar ulaşabilirler.
Sandman 6 kitap 154,20 TL
https://urun.n11.com/cagdas-turk-ve-dunya-edebiyati/sandman-seti-6-kitap-takim-P378701212
164,90 TL’lik bir sepet oluşturdum n11’de. Bu miktara uygun fazladan kuponu olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Eğer mümkünse 70/10 kuponuna talibim 
Bunu ve üstüne tekli olarak 6.kitabı almanız çok daha uygun fiyata olacaktır.
Sanal kitap fuarları bir başlasa … 
Özellikle Kidega’nınkinin bekliyorum. Bakalım bizi ne gibi oranlar karşılayacak.
Ne zaman başlıyor onlar?
Benim de bilmek istediğim bu 
11.11de beklediği ve aradığı indirimleri bulamayanlardanim😵
Ben mi her şeye olumsuz bakıp eleştiriyorum yoksa N11’in sitesinin sürekli çökmesi gerçekten büyük beceriksizlik mi sizce de? İndirimlere göz atmak için bir gireyim diyorum ama sürekli site çöküyor.
Arkadaşlar bırakın 11.11 falan ya uğraştığınıza değmez 2 gündür helak oldunuz kod bilmem ne diye.
Bekleyin, yılbaşına kadar çılgın indirimler olacaktır. Sabredin biraz daha.
Ben geçen yıllarda pek takip etmedim. Black Friday, yılsonu indirimleri falan mı bahsettiğiniz?
Evet. Buyrun dökülmeye başladı.
Bu sene de açılışı İdefix yapmış. Diğerleri de yakındır o halde 
İdefix’e tövbeliyim
alfakitap.com da taksit seçeneği var mı ? Kart bilgilerimi giriyorum ama taksit tablosu göremedim.
Taksit yok bildiğim kadarıyla.