Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

N11 iptal ve iadelerde kupon hakkı yanmasın diye şöyle bir şey yapmış, bilginiz olsun.

Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(45)

@Ufuk Aldım çok teşekkür ederim.
@Wind Ben Fablehaven, Nevernight ve Büyücü serilerini alacaktım bi’ bak istersen. Fablehaven ve Nevernight birlikte kargo ücretini karşılıyor ve kupon kullanılabilir hale geliyordu. Parçalanmış imparatorluk da olabilir

1 Beğeni

175/30 hala yüklenebiliyor.

https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim

1 Beğeni

N11’de Epsilon Yayınlarında %40 indirim var değerlendirilebilir.

Hem kargo ücretleri çok yüksek hem de kargo bedava olması için istenilen sepet tutarı çok yüksek :rage: Üstelik her mağazanın kargo ücretleri ayrı. Pegasustan ne kadar baksam da 175 liralık kitap bulamadım bana hitap eden. Pegasus etiketli kitap önerinizi bekliyorum.

1 Beğeni

Kalan kuponlarım bu şekilde. Artı olarak %11 indirim kuponu da var. Evkiba mağazası için size sözüm vardı @CowardlyHero hala ilgileniyor iseniz onu size vereyim. Kalanı içinde isteyen arkadaşlar ulaşabilirler.

1 Beğeni

Sandman 6 kitap 154,20 TL
https://urun.n11.com/cagdas-turk-ve-dunya-edebiyati/sandman-seti-6-kitap-takim-P378701212

164,90 TL’lik bir sepet oluşturdum n11’de. Bu miktara uygun fazladan kuponu olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Eğer mümkünse 70/10 kuponuna talibim :joy:

2 Beğeni

Sandman 1-5

Bunu ve üstüne tekli olarak 6.kitabı almanız çok daha uygun fiyata olacaktır.

1 Beğeni

Sanal kitap fuarları bir başlasa … :star_struck:

Özellikle Kidega’nınkinin bekliyorum. Bakalım bizi ne gibi oranlar karşılayacak.

2 Beğeni

Ne zaman başlıyor onlar?

1 Beğeni

Benim de bilmek istediğim bu :slight_smile:

2 Beğeni

11.11de beklediği ve aradığı indirimleri bulamayanlardanim😵

2 Beğeni

Ben mi her şeye olumsuz bakıp eleştiriyorum yoksa N11’in sitesinin sürekli çökmesi gerçekten büyük beceriksizlik mi sizce de? İndirimlere göz atmak için bir gireyim diyorum ama sürekli site çöküyor.

2 Beğeni

Arkadaşlar bırakın 11.11 falan ya uğraştığınıza değmez 2 gündür helak oldunuz kod bilmem ne diye.

Bekleyin, yılbaşına kadar çılgın indirimler olacaktır. Sabredin biraz daha.

1 Beğeni

Ben geçen yıllarda pek takip etmedim. Black Friday, yılsonu indirimleri falan mı bahsettiğiniz?

Evet. Buyrun dökülmeye başladı.

3 Beğeni

Bu sene de açılışı İdefix yapmış. Diğerleri de yakındır o halde :slight_smile:

Özet

İdefix’e tövbeliyim

2 Beğeni

alfakitap.com da taksit seçeneği var mı ? Kart bilgilerimi giriyorum ama taksit tablosu göremedim.

Taksit yok bildiğim kadarıyla.

1 Beğeni