Satıcısı Kırmızı Kedi olanlar iptal de edilemiyor. Aldık başımıza belayı.
Valla iptal edemiyorum .site kabul etmiyor iptali
Bu kitabın ikinci el satışı bile yok. Geçenlerde arkadaşımın evinde gördüğümde farkettim böyle bir basımın olduğunu.
Gerçekten nadirde bile yok. 42 lira çok iyi. Keşke olsa
Siparişlerim kısmına girdiğinizde hazırlanıyor olarak gözüküyor mu?
Çünkü hazırlanıyor olarak gözükünce faturası oluştuğu için iptal edilemiyor.
Ama hazırlanıyor olarak değil de işleme alındı olarak gözüküyor ve buna rağmen iptal edilemiyorsa bilemeyeceğim
Hahahaha muazzam ortam ya keşke gerçekleşme ihtimali olsa ama Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri üzerine bir de Arthur C. Clarke ihtimalleri sıfıra değil eksilere indiriyor. Umarım sipariş verenler iade açısından sorun yaşamaz.
Sefalet başlamış. Gidip kahve yapayım. @Ufuk sen ne alırsın? Çay, kahve, bitki çayı, şarap, votka… Yalnız şarap istersen ona göre giyinmen lazım. Kural böyle.
Yıllardır baskısı olmayan benim de deliler gibi aradığım üç kitap şu an hepsiburada’da satışta. Alsam mı almasam mı kararsızım. O yüzden sordum sipariş veren arkadaşa faturası oluştu mu diye, umut fakirin ekmeği
Votka alıp bu geceyi hatırlamamak istiyorum
Buzlu o zaman.
Not: Buzlar erimiş olabilir.
Oluşsa dahi bu kitapların gönderimi imkansız. Aynı anda, yıllardır satışı olmadığı gibi uzuun yıllardır sahaflarda ya çok uçuk fiyatlara yada ikinci elde bile bulunamayan kitapların satışta olması tamamen stok hatasından kaynaklanıyor. Boşuna heveslenip de kart bakiyenize birkaç günlük ambargo koydurtmayın. Sonra başka fırsatlar kaçar daha çok üzülürsünüz
Buzlu ve sek lütfen @alper bu geceye bulaşmayacakmış uzaktan bizi elinde köpek öldürenle izleyecekmiş
Sonunda büyülerim bazı sapmalar olsa da yerini buluyor. --》 @Ozgur
@Lucifer Ben seni uyardım ama… cıks cıks cıks
Nasıl heveslenmiştim bir bilsen…
Bende mini kitapların içinde gezerken suç ve ceza’ya filan denk geldim. Bi’ an sevinç patlaması oldu ama son anda kırmızı kediyi görebildim. Forum hayat kurtarır.
Sefalet hüküm sürüyor şehirde şu an.
Book of m nasıl bir kitap? Ciltini çok beğendim ama genç/yetişkin kitabına benziyor
Ben üzüm sevmiyorum. Tercih edeceksem arpa veya anason tercih edeyim
Ben siparişleri verdiğim için bu gece için alacağım kitap kalmadı, ay sonu çıkacaklar da satışta değil. Başka kampanyalara artık