Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Anne terliği gibi hangi başlıkta olursam olayım direkt beni buluyor o terlik. Ben gardımı aldım. Sessizce köşeme çekiliyorum.

2 Beğeni

Bu koşullarda kahveyi sade içsem daha iyi olacak gibi :slight_smile:

2 Beğeni

Doğru diyorsun. Birinin bizi toplaması lazım. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

12.12 veya dr de filan daha uyguna alır mıyım diyorum ama bu sepeti bundan ucuza bulamam diye düşünüyorum. Paketlemesi güzel ise siparişi versem mi? :thinking:

1 Beğeni

Hepsiburada’da bulunmayan bi Malazan kaldı galiba, arasak o bile çıkıcak gibi. :sweat_smile:

4 Beğeni

selfy kodu da deneyin isterseniz;

İdefix - 50/10 bunlar;

026012F1
02602BDB
02603451
026050B0
02605AD2

2 Beğeni

Hafta sonu geliyor. İptal işlemleri Pazartesi gününe kalsa parayı 3 gün işletseler. :thinking:

1 Beğeni

Maalesef olmadı teşekkür ederim. Kitapkolik sitesinden denedim ama idefix için miydi acaba kodlar?

1 Beğeni

Kırmızıkedi işletemez ki hesaplarına geçmiyor. Hepsiburada havuzda tutuyor parayı, işlem tamamlanınca geçiyor satıcılara.

1 Beğeni

Ekran görüntüsünde tasarımı idefix’e benzettim ben. Aynen idefix kodları.

2 Beğeni

Genç yetişkin değil. Yani hiçbir yerde öyle geçmiyor.

1 Beğeni

HB İşletemez en kötü 24 - 48 saat arası banka provizyonda kalır para zaten.

1 Beğeni

Kafamda deli sorular… Bu olay banka sistem hatasından (!) dövizden zengin olanlara benzemesinde.:rofl:

1 Beğeni

Faturayı kesen hepsiburada. Ürün alıcıya ulaşmadan, kırmızı kedi para teslimi almıyor. Hepsiburada da staj yaparken pek bir şey öğretmediler ama bunu biliyorum

2 Beğeni

Hepsiburada işletebiliyor mu? :thinking:

Bence Kırmızı Kedi bu geceyi, alışverişleri kaçırmak istemedi ve stokları güncelleyemediler, sonra biri hepsini açtı geçti :smile:

2 Beğeni

Bir “Stajyer” fena trollemiş galiba. Ona da ücret dağıttırıp vermedilerse… @jakels ne dersin? :smiley:

2 Beğeni

Ben sadece Zaman Çarkı linki attım suçsuzum :grinning:

1 Beğeni

Gerçi tüm suçsuz olanlar suçsuzum der…

1 Beğeni

Suçluyu bulduk. Merhumu nasıl bilirdiniz?:buyucu:

@jakels Flood mu o? Aha ban kokusu gittikçe keskinleşti. :rofl:

1 Beğeni