Anne terliği gibi hangi başlıkta olursam olayım direkt beni buluyor o terlik. Ben gardımı aldım. Sessizce köşeme çekiliyorum.
Bu koşullarda kahveyi sade içsem daha iyi olacak gibi
Doğru diyorsun. Birinin bizi toplaması lazım.
12.12 veya dr de filan daha uyguna alır mıyım diyorum ama bu sepeti bundan ucuza bulamam diye düşünüyorum. Paketlemesi güzel ise siparişi versem mi?
Hepsiburada’da bulunmayan bi Malazan kaldı galiba, arasak o bile çıkıcak gibi.
selfy kodu da deneyin isterseniz;
İdefix - 50/10 bunlar;
026012F1
02602BDB
02603451
026050B0
02605AD2
Hafta sonu geliyor. İptal işlemleri Pazartesi gününe kalsa parayı 3 gün işletseler.
Maalesef olmadı teşekkür ederim. Kitapkolik sitesinden denedim ama idefix için miydi acaba kodlar?
Kırmızıkedi işletemez ki hesaplarına geçmiyor. Hepsiburada havuzda tutuyor parayı, işlem tamamlanınca geçiyor satıcılara.
Ekran görüntüsünde tasarımı idefix’e benzettim ben. Aynen idefix kodları.
Genç yetişkin değil. Yani hiçbir yerde öyle geçmiyor.
HB İşletemez en kötü 24 - 48 saat arası banka provizyonda kalır para zaten.
Kafamda deli sorular… Bu olay banka sistem hatasından (!) dövizden zengin olanlara benzemesinde.
Faturayı kesen hepsiburada. Ürün alıcıya ulaşmadan, kırmızı kedi para teslimi almıyor. Hepsiburada da staj yaparken pek bir şey öğretmediler ama bunu biliyorum
Hepsiburada işletebiliyor mu?
Bence Kırmızı Kedi bu geceyi, alışverişleri kaçırmak istemedi ve stokları güncelleyemediler, sonra biri hepsini açtı geçti
Bir “Stajyer” fena trollemiş galiba. Ona da ücret dağıttırıp vermedilerse… @jakels ne dersin?
Ben sadece Zaman Çarkı linki attım suçsuzum
Gerçi tüm suçsuz olanlar suçsuzum der…
Suçluyu bulduk. Merhumu nasıl bilirdiniz?
@jakels Flood mu o? Aha ban kokusu gittikçe keskinleşti.