Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

D&R demek + çift kod demek. İdefix’ten daha iyi bu konuda.

2 Beğeni

Bu forum olarak aramızda kalması, yüksek sesle dile getirilmemesi gereken bir sır yalnız. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben daha önce hiç çift kod kullanmadım. Bu kod ile hediye çeki alma olayını diyorsunuz galiba. Ben onun artık işlemediğini sanıyordum.

1 Beğeni

Çift kod derken :grin::grin:??

1 Beğeni

dr.com.tr’de iki hesap açıyoruz, birine A birine de B hesabı diyelim. A hesabı ile B hesabına,o hesabı açarken kullandığımız isim ve e-posta adresini doğru yazarak bir sanal hediye kartı alıyoruz. Bu hediye kartının ödemesini yaparken uygun bir indirim kodu da kullanıyoruz. Sonra B hesabı ile alışverişimizi yapıp ödeme kısmında hem kod hem de bu hediye çekini kullanıyoruz. Uygun hediye çekleri yukarılarda bir yerlerde paylaşılmıştı.

5 Beğeni

İdefix bunu engelledi ama D&R’de hala geçerli.

1 Beğeni

Ben yılbaşından sonra D&R da engelledi diye biliyorum ama genede bi kontrol etmek lazım

Dün geceden beri atmak için niyetleniyorum sonra unutuyorum,Hepsiburada üzerinde çok güzel indirim var Sabahattin Ali Epsilon baskısında.Ben ilk kitabı zamanında almıştım ama bu fiyatı görünce 3 tane daha aldım maksat arkadaşlarımda nasiplensin,kaçırmayın derim :smiley:

https://www.hepsiburada.com/sabahattin-ali-kulliyati-kutulu-set-sabahattin-ali-p-HBV00000KXH0V?magaza=Hepsiburada

7 Beğeni

Tüketmişler :smiley: Alsam mı diye düşünürken gitti gözümün önünde.

1 Beğeni

Indirim oranı düşmüş :zipper_mouth_face:

12 dakikada tükenmiş gören üzülmesin :slight_smile:

Ciltli olsaydı 8 dk da giderdi galiba :roll_eyes:

Bu kitaplar ciltli zaten.

Fiyatın bu kadar düşmesi hata sonucu olabilir, satın alan arkadaşların umarım kitapları gelir.

1 Beğeni

Hepsi sabahtan kargolandı benim yarın sabah elimde olacak eğer aksilik olmazsa.Atar atmaz bitmesi garip oldu :sweat_smile:

1 Beğeni

Harry Potter setinde şöyle göze çarpan bir indirim görürseniz paylaşır mısınız bu ara yine bir okuyasım geldi ama artık kütüphaneden okumak istemiyorum.

90 TL olmuş. :(( Çok güzel indirmişler ama yetişemedim.

https://www.amazon.com.tr/dp/9750843878/ref=asc_df_97508438781581099000000/?creative=380333&creativeASIN=9750843878&linkCode=asn&tag=cimritr-21

En uygun Amazon gibi duruyor. Kitap365 seti 100 lira fiyata satmıştı fakat yetişememiştim. Zaten burada yetiştiğim tek kampanya Fantastik Canavarlar’ın özel baskısı olmuştu. Pür dikkat takip etmek gerek.

1 Beğeni

Decameron indirime girdiğinde haber veren olur mu acaba :slight_smile:
Ve okuyan var mı ?

İdefix te şu an % 36 indirimde sepeti 125 TL yapar ve 15 TL indirim kodu kullanırsanız, indirim oranı olarak yaklaşık %43 e denk getirirsiniz. Ben de kendim için bakıyordum, erteleme kararı almıştım.

Ekleme: Alfanın ciltli olanı için konuşuyorum.

2 Beğeni

Cok mantıklı bir bakayım hemen