Idefixte cok gec yolluyor ama neyse
Keşke oğlak yayınları da decameron ile birlikte kapak görselli bez çanta hediye etseydi. Çarşıya pazara onla giderdik, enflasyonu betimlemesi babında.
BKM’nin kazanılan sipariş puanları kullanılıyor mu?
O değil de BKM den sipariş verdim çok tuhaf hissediyorum. Başıma bir iş gelmez dimi?
İçiniz rahat olsun. Son siparişimde hasarlı bir kitap gelmişti ama geri gönderdim. Anında yepyeni bir baskı gönderdiler.
Kitap kapağını da bastılar mı torbaya şahane olurdu.
Kitapyurdu 5/20 kampanyasına 100’den fazla Can Yayınları kitabı eklenmiş.
hocam teşekkür ederim, sayende almak istediğim “bilim kitabı” “sanat kitabı” gibi kitapları aldım. Sizin yazdığınız gün (perşembe) siparişi vermiştim, pazartesi elimdeydi paketim. öyle iyi paketlemişler ki, ben rahat 5-6 dk uğraştım paketi açabilmek için
içerisinden ekstra olarak kendilerinin bastırdığı iki bez torba çıktı.
en azından ilk siparişte bu kadar hızlı olacaklarını ve özeneceklerini beklemiyordum açıkçası. diğer arkadaşlara da tavsiye ederim şu an için.
hocam size de teşekkür ederim, iş bankası’ndan kovaladığım bir kaç kitap vardı. sayenizde alabildim. sizin listenizden de faydalanıp yüklü alışveriş yaptım sorunsuz, iyi paketlenmiş olarak geldi.
kitapoba ve trendyol kırmızıkedi’den toplam yaklaşık 750 liralık alışveriş yaptım ama neredeyse boş kitap almadım çok sevinçli ve beş parasızım
İyi okumalar dilerim.
Trendyol 100/40 indirim kuponunu tekrar vermiş.
Nedense bana tanımlanmıyor bu kuponlar
Bu sefer bana mobil uygulama için 75/25 vermiş.
Bizde niye yok diyor
Bana ilkinde giyim vermişti şimdi ev ve yaşam vermiş. Ikisi de bi’ işime yaramıyor.
Ay aslında almak istediğim kulaklıkta geçerliymiş. Keşke param olsaydı.
Merhaba ucuzakitapal sitesine 1 TL’ye güzel kitaplar gelmiş ejderha mızrağı serisinin kitapları var 2 adet tanesi 1 tl zindan ve ejderha serisindende 5 TL’ye güzel kitaplar var
Bkmexpress indirimi geri dönse keşke.
Ki̇tapyurdu anketi başlamış.
İlgililere duyurulur.
25 ₺’lik kitap için yüzde 50’ye abanmışız yine.
cries in witcher