Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kidega, Alfa Yayın Grubu için %40 indirim yapmış. İlgilenenler bakabilirler.

https://kidega.com/kampanya/ozel/alfa-yayin-grubu-40-indirimli

6 Beğeni

şu Ithaki %50 indirim yapsa da net olarak, Bitmemiş Öyküler ve bazı kitapları alsak

ithaki hep yüzde 50 yapıyor zaten. önemli olan alfanın yapması

1 Beğeni

Eğer koleksiyon yapma gibi bir derdiniz yoksa epub halini okumak daha kârlı diye düşünüyorum, hani fanı değilseniz de geçerli bu. Mesela Tolkien eserleri, Tolkien adı geçen her şeyi satın almaya çalışıyorum, değişik bir hastalık

Rastlayamıyorum ki :confused: Her ay belli günler mi peki? Bilginiz var mı?

Ben elimdeki Tolkienleri satmak istiyorum. O kadar soğudum

Elinde olan nadir kitaplar var mı?

Alfa’dan yüzde 50 indirim olduğunu göremedim daha. Hem yeni PKD kitabı da çıkmadı. Alfa’dan alacağım anca o olur, bir de Lem’in yeni baskılarını beğendim.

İthaki’de tekrar bir yüzde 50 yapsa da Zaman Çarkı 13. cilt bitmeden alabilsem.

1 Beğeni

13 bitmez de 12 gidici gibi.

1 Beğeni

belli gün değil fakat neredeyse her ay herhangi bir sitede oluyor. sık giriyor öbürlerine göre.

Mart ayında Kidega üzerinden de %50 olsa tadından yenmez ya, Enpara kampanyasının da son ayı (umarım uzatırlar da şu an için son ay)

enpara 50/25 den sonra birdaha kullanmadım. diğer oranlar pek iyi değil bana göre. zira kidega iyi indirimler yapmıyor zaten.

1 Beğeni

Aman aman sakın öyle bir şey olmasın. mart ayında kalan son 4 kitabı almayı planlıyordum. şimdi 13 yeni gelmişken bir başka eksik cildi daha kaldıramam.

Ciltliler 2-3 sene daha piyasada olacak denmişti ama biten bir daha basılmıyor malum. 12 biterse son mu olur yoksa tekrar basılır mı acaba? Beğeniyorum ciltlilerini üzülürüm alamazsam

75/15 de iyi ya bence. +1 hediye kitap da seçiyorsun. Mesela Fahrenheit seçtim bu ay. Yani beni çok mutlu ediyor. Kidega kargo ve müşteri hizmetlerini de aşırı beğeniyorum. O yüzden memnunum…

Ben tamamlamak üzereyken gidip kulaklık aldım, çok pişmanım.

2 Beğeni

50/25 ardından 50/15 sonra 75/15. bu oranları gördükten sonra insanda enpara kullanmak için neden kalmıyor. eskiden spotify yüzde50 verirdi. şimdi onun için bile binbir şey istiyor. fazla uzatmayayım ama durum bu.

1 Beğeni

Ithaki Yetkilisi neden çıktı ki?

Ciltliler devamlı basılacak demedi, eksik baskılar tamamlanıp yeni karton kapaklar basılacak dedi.

Kidega hasarsız kitap ve kargoda bence de çok başarılı.