Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Fantastik ve birazda yavaş ilerleyen kitaplarla aranızda bir problem yoksa bence her zaman okumaya değer bir seri, başlamadan benimde gözüm korkmuştu başlasam mı diye ama bi başladım devamı su gibi geldi. Ağır ilerleyen yerlerde bile mekan kurgusu beni her daim kitabın içinde hissettirdi ve bu da sıkılma derdini ikinci plana itiyor.

2 Beğeni

Almazsanız gün gelir pişman olursunuz :sweat_smile:

2 Beğeni

İlknoktanın indirimi olur mu ithaki için? Bir ara iki günlüğüne %50 indirim yapmışlardı ayni onun gibi bişey olur mu? Ya ben alamadan diğerleri de biterse diye düşünüyorum zaman çarkında :anguished:

İthaki her ay en az bir sitede %50 yapıyor zaten. İlknoktada ise max 1.5-2 ayda bir yapıyor.

Anladım teşekkürler bir bakayım sitelere o halde :grin:

Arkadaşlar cevap vermiş benim yerime, bence başlayın beraber okuruz dizisi gelene kadar da epey okumuş ve bilgi sahibi olmuş oluruz. :hanci:

1 Beğeni

Kidega

dd

7 Beğeni

Başka da indirim yok burada

Ben de doğru dürüst indirim göremiyorum Kidega’da maalesef, genelde böyle tek kitapta veya bir sette indirim oluyor, günlük indirimler yani. Çok da uygun sayılmaz yine de.

1 Beğeni

Beklemeye devam gelecek o indirimler . :joy::joy:

Bu kitaplar okuoku sitesinde %40 indirimde. Kidega da günün fırsatı olarak %37 veriyor.
Enpara kampanyasından dolayı çok kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama indirim oranları yeterli değil.

Trendyol Kırmızı Kedi acaba tekrar indirime girer mi? Hazır Schopenhaauer ciltli tekrar basılmışken 32 tlye falan düşse tekrar ne iyi olur ama :grin:
Ayrıca okuoku indirimleri ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?

Evet Trendyol indirimi olursa iş yoğunluğundan çok fazla bakamadığım için beni etiketleyerek haber veren olursa çok sevinirim :slight_smile:
500 Görsel eşliğinde Ressam serisini almadığım için çok pişmanım.

Trendyol, yayınlanan ürün değerlendirmeleri için kupon veriyormuş. Yorum yayınlandıktan bir hafta sonra hesaba kupon/lar ekleniyormuş.

@Erdo

1 Beğeni

Ücretsiz kargo kodu olan var mı arkadaşlar?

Schopenhaauer ciltsiz diye biliyorum.

Yeni baskı ciltli çıktı.

1 Beğeni

Kidega 'dan bakmıştım, kontrol ettim hala ciltsiz gösteriyor. idefix ve Kitap yurdu, ciltli girmiş. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Yeni baskı ciltli. Kitapevinde görüp incelemiştim.

1 Beğeni

Schopenhauer dediğin ciltsiz olur ya biz ona öyle alıştık :smiley:

1 Beğeni