Hepsiburada ve İthaki ikilisi hakkında kim ne diyor acaba? Kargo paketleme vs nasıl?
Kitapları poşete koyup göndermek gibi bir huyu vardı Hepsiburada’nın. Değişmediyse şansa kalıyor. Ben tercih etmem şahsen.
Hepsiburada hiçbir önlem almadan kargonun büyüklüğüne göre poşetle ya da direk kutuya koyup gönderiyor. Şqnsıma çok alışveriş yapıp hiç sıkıntı yaşamadım.
Kidega 15 kitap 367 yapıyor. Bu 15’i de Bilimkurgu Klasikleri. Fakat Hepsiburada ile 21 kitap 369 yapıyor ki içinde Conan Ciltli de mevcut. Çok cezbetti beni hepsiburada.
Edit: Cilt 1 yazıyor ama ciltsizmiş.
Virüs korkusuyla es geçeceğim sanırım bu sefer.
Ben de heveslenip Vakıf ve Galaktik İmparatorluk serilerini alacağım sanırım. 6 kitap 95 liraya denk geliyor çok uygunuma geldi.
Ama poşetle gönderilmesi biraz tedirgin ediyor acaba almasam mı? Bu seriler tekrar bu kadar indirime başka sitelerde de giriyor mu? Cevaplarsanız sevinirim.
n11.com’da ithaki kendi mağazası da aynı fiyattaydı diye hatırlıyorum.
Şu an %38 indirimle 109 lira ama %50 ye düştüğünü hatırlıyorum.
İlknokta da iki kitap tükenmiş görünüyor.
N11 nasıl bir gönderim yapıyor biliyor musunuz? Aynıysa Hepsiburadadan şansımı denerim değilse n11den alırım.
babilden yüzde 45 indirim ile aldığım saga özel edisyonlar paketleniyor gözüküyor, iptal ederler sanıyordum😬
Kargonuz HepsiJet ile gelirse kitapların hasarsız elinize ulaşma ihtimali yüksek ama PTT Kargoya verirlerse kitaplar tahrip olacaktır. HepsiJet’in hangi illere gönderim yaptığına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Bir de mobil uygulamadan verilen ilk siparişte 200 tl üzeri tutarlar için 25 tl indirim uyguluyordu HB eğer kampanya devam ediyorsa değerlendirilebilir.
N11’deki İthaki Yayın Evinden çok memnunum. Hasarsız gönderim oluyor. Kargolama iyi
Çok iyi. Hasarsız ve baya korumalı bir paketle geldi. İthaki kendi ofisinden yolluyor heralde ilknokta ile aynı yani.
kaç gün sürer acaba?
E-posta gelince fark ettim ama orada tarih aralığı yoktu. Uygulamadan baktım, orada da yazmıyor. İthaki İnstagram hesabında paylaşırdı normalde, onlarda da bir bilgi yok maalesef.
D&R twitter hesabından abim ve ben 25 er TL lik indirim kodu kazandık. Kullanınca 8 TL kargo ücreti çıkıyor. Birbirimize indirim kodunu kullanarak sanal hediye çeki gönderebiliyor muyuz ve gönderebilirsek sanal hediye çeki ile ücretsiz kargo kodunu beraber kullanabiliyor muyuz ?
Hocam deneseniz görürsünüz olup olmadığını aslında
Yazdıktan sonra denedim, olmadı. Neden yazdığımı da bilmiyorum denemek varken
Panama’nın %50 indirime girme sıklığı nedir, bilen eden var mı?
Kitapyurdun’da düzenli olarak 45-50 indirim görüyor ama virüs süresinde indirim beklemeyin.
Genellikle Babil , Kitapyurdunda 2 - 3 ayda bir %50 indirime giriyor.