Peki kargoya not düşemiyor muyuz ‘Kargomu HepsiJet ile gönderir misiniz?’ diye. Uygulama ile ilk alışverişim olur mu bilmem bakacağım teşekkür ederim.
Ben bunu uzun süre önce sorduğum da hangisi müsait ise ona verdiklerini söylediler. Seçim şansı yokmuş.
Anladım teşekkür ederim. En iyisi biraz daha beklemek sanırım. Kidega, İlk Nokta vs İthaki %50 indirim yapabilirler belki. En kötüsü Enpara ile ay sonuna doğru 75 üzeri alışveriş yaparım belki.
Bileniniz vardır, Metis Kitap her ay internet sitesinden bazı kitapları %40 indirime sokuyor. Bu ay, içinde bulunduğumuz koşullar doğrultusunda 3 tane ayın kampanyası yapmışlar. Toplamda epey bir kitap var. Kampanyalar şöyle:
Ayın Kampanyası 1: Sosyal Mesafe Değil Fiziksel Mesafe ve Sosyal Dayanışma
Ayın Kampanyası 2: Metis Klasikleri 1 (en çok dikkat çeken bu bence, kitapları da koyayım aşağıya)
Ayın Kampanyası 3: Kadın ve Cinsiyet Araştırmaları
Ayrıca 50 TL üzeri siparişlere Murathan Mungan’ın Çağ Geçitleri isimli şiir kitabı da hediyeymiş.
Enpara kidega kampanyasını hesaplara göndermiş. Erken oldu bu ay.
Çünkü grallar onlar. Gral enpara
Operadaki Hayalet çevirisi ne kadar güvenilir ama?
IDE15M kodunun süresi bitmiş galiba, üzücü
Kendi hesabımdan kullanamıyordum, başka bir hesaptan oldu. Demek ki ben çok fazla kullanmışım kabul etmiyor artık.
5 al 3 öde
10 al 6 öde
10 Günde faturası kesildi siparişimin geçen hafta. Sırayla işlem yapıyorlarmış kargo ve depoda çalışanlar azaldığı için.
5 tane kitap sipariş etmiştim 3 tanesini bir hafta sonra iptal ettiler.Parasını da iade ettiler.Sanırım geçen hafta olmuştu bu olay.
Nisan ayı enpara kitaplığından hangi kitabı seçiyorsunuz? Ben baktım da aralarından sadece '‘Bir İdam Mahkumunun Son Günü’'nü okumuşum.
Diğer kitaplar
Aslında Hayal - Kürşat Başar
Deniz Feneri - Virginia Wolf
Lady Susan - Jane Austen
Marka Çocuk Yetiştirmek - Erdem Karagöz
Psinakanaliz Üzerine - Sigmund Freud
Operadaki Hayalet - Gaston Leroux
Rumi’nin Kitabı - Serdar Özkan
Başarı Bilgesi - Mümin Sekman
Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri - Dr. Sait Sözühikmet
İki ay önceki kitaplıktan Leydi Susan okuyup çok sevmiştim ve hazır elimde türkçesi varken ingilizcesini de bu ay mı alsam diye aklımda yok değil. Ama ağır mı olur diye kafama takıldı biraz.
Kitapların hepsi yabancı geldi bana. Konu olarak Operadaki Hayalet ilgimi çekti sanki
hepsijete hiç bulaşmayın benim istanbul içi kargom 9 günde defalarca şikayet ederek geldi 20 gün kargosu gelmeyenler var şikayetvar.com a bir bakın isterseniz
Operadaki Hayalet’in filmini ve müzikalini severim kitap olarak da lise de hocamız Oxford Level kitaplarından İngilizce’sini okutmuştu onu da sevdiğimi hatırlıyorum acaba çevirisi nasıldır? Jane Austen ile Virgina Wolf da aklımı çelmiyor değil.