Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Hosbulduk hocam :smiley: :see_no_evil::see_no_evil:an itibari ile tüm fiyatlar normale döndü )
Acaba öncesinde siparis verenleri o fiyattan yollarlar mi ki )))

1 Beğeni

Tamam almayın artık bak Gönderecekleri varsa da gönderemiycekler :rofl:

Dağılalım tezgah kapandı :rofl:

1 Beğeni

Eğer yollarlarsa ben burada lokma döktürmeyi düşünüyorum.

6 Beğeni

Bende katmer falan yapıp dağıtayım bari :grin::drooling_face:

1 Beğeni

Valla kavurma pilav dağıtabiliriz. Ayranları ben alayım.

@Burcu1 yollarlarsa burada havaifişek eşliğinde paylaşırız hiç merak etmeyin :slight_smile:

3 Beğeni

Ben çok eğleniyorum. Her kuruşuna değermiş. Sağol kitaploji :slight_smile:

1 Beğeni

%70-99 indirim ile 1-3-5-10 liraya onlarca kaliteli kitabı göndereceklerini sanmıyorum. Büyük siteler prestij kaybındansa bu yükü kaldırabilir ama bu siteyi daha önce duymadım bile. Bence ürünler tedarik edilemiyor, hata oldu vs bahaneler ile iptal edeceklerdir siparişleri.

Ki gözüken de sistemlerindeki ilginç bir hata olduğu. Belli bir alt fiyata kadar ürün fiyatları düştükçe artan bir indirim oluşturmuş gibi gözüküyor sistem.

2 Beğeni

Öyle aniden
Cok kışı bilmeden
Yapiverelimde voleyi vuran vursun mu dediler ki acaba :roll_eyes:

Yok ya hata var muhtemelen. Gelmez bize de. Öyle goygoy yapıyoruz. 80 kuruşa 2 cilt niteliksiz adam aldık yahu.

Pardon niteliksiz adam 1 i 13liraya almışım haberim yok.

Bir yazarın günlüğüne ne demeli ?
Delta orhan pamuğa :frowning:
Bilemedim hayırlısı olsun

Bir yazarın günlüğüne yetişemedim de Orhan Pamuk 28 lira iyiydi.

1 Beğeni

Alan arkadaşlara inşallah gönderirler yanlız çoğu kişi indirimli halı bile normalde 400-500-tl tutacak kitabi 100tlden assagisina sipariş verdi aşırı durumlarda büyük firmalar dahi iptal ederken bu sitenin göndermesi pek olası değil gibi, ki onlara bile gelişi satttiklari fiyatın en az 2-3 katı olacagini düşünüyorum :slight_smile:

İnşallah depo boşaltıyorlardır. (zor ama)

Sipariş ettiğim kitapların tamamının fiyatı değişmiş. Büyük ihtimalle fiyat hatası diyerek iptal edecekler. Bu süreçte de THH uğraşılmaz.

Olsun heyecanı yeter :))

kaçıranlar bile sizin için heyecanlı bir bekleyişte bence :smiley:

1 Beğeni

şimdi ben o kitapları 41 kuruşa, 3tlye gördüm ya, %50 indirimde görsem bile alamam :Dd

3 Beğeni

ya indirimi bile bir nebze olsun anlarım. ancak adamlar tükenmiş kitapları inanılmaz indirimlerle satıyorlar. bence kimseye gelmeyecek.

Tükenmiş kitaplar da mı vardı? Öyleyse gelmez dediğiniz gibi.

tristram shandy’i gördüm ben satışta. yky resmi sitesinde de kontrol ettim hala baskısı yok o kitabın.

resim
Kapıda Ödeme Onayı Bekleniyor diyordu şimdi Onaylandı diyor. Gelir mi ki acep :thinking::thinking: