Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

1.33 TL idi bir iki dakika öncesine kadar.

1 Beğeni

aynen bazı kitaplar değişmeye başladı benim de sepet ücreti arttı şimdi

1 Beğeni

Açık konuşmak gerekirse Masumiyet Müzesi haricinde hiçbiri hakkında bir bilgim yok ama bu fiyata gelirse Orhan Pamuk’un bütün kitaplarını edinmiş olayım, tek tek okurum diye aldım :smile:

aynı kitap diye dedim sadece aynı yani :Dd

Fiyatlar düzelmeye başladı. Gene kaçırdık. Bir indirimin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Anladım, yani genişletilmiş versiyonu ve normal versiyonu almış oldum ama olsun, bu fiyatlara gelirlerse zaten mucize :joy:

1 Beğeni

dün akşam gördüm indirimi alıp almama konusunda kararsız kaldım. şimdi fiyatlar birbir düzeliyor. kitap365’in harry potter serisini 100 liraya düşürmesini de kararsızlık yüzünden kaçırmıştım. bunu da kaçırdım.

1 Beğeni

5 dakika önceki kararsızlığım olmasaydı şu an çok güzel kitaplarım vardı.

Süpermen de mi varmış :smile: Onu görmedim tühh :joy::joy:

1 Beğeni

Aslında birşey kaçırmadınız bence.

Muhtemelen hepimizin siparişi geç gelecek. Kimisi eksik kimisi yanlış olacak. Çok gözyaşı dökeceğiz. Çok üzüleceğiz ama yalnız değiliz hiç değilse. Birbirimize destek olalım bu zorlu süreçte. :frowning:

Şanslıysak ödediğimize değecek şeyler ediniriz. Hadi hayırlısı.

8 Beğeni

Umarım gelir de geç olsun, güç olmasın diyelim :joy:

3 Beğeni

Geç olması benim de umrumda değil de, yanlış-eksik olmasına valla dayanamam :frowning:

3 Beğeni

Geç olması benim de hiç umrumda değil. İsterse 1 ay sonra gelsin :joy: Hatta hasarlı olsa bile bir şey demem :joy:

1 Beğeni

Bir iki tane eksik gönderseler bile ben bu fiyata razıyım :joy:

2 Beğeni

Kitaplojide enteresan bir yapı kredi yayinlari indirimi var . Çok güvenemedim ama fiyatlar çok cezbedici :slight_smile:
https://www.kitaploji.com/yapi-kredi-yayinlari?sort=5

hala fiyatı düzelmeyenleri alayım dedim sepeti yenileyim derken onlar da gitti. :joy:

1 Beğeni

Yukarıda kıyamet ondan kopuyor. Sanırım mesajları okumadınız :grin:

Aa bildirimleri sessize almışım . :see_no_evil:okumadım yorumları
Sepette fiyat falan da değişmedi :))

Hocam hoşgeldin :rofl:

bi f5 atın bakın nasıl değişiyor :joy:

1 Beğeni