Cok riskliydi ama bi daha mi gelicez dünyaya dedim verdim son dakika ve saniyelerde hemde
Ben yetişemediniz diye anlamıştım. Sepet fiyatı yükseldi falan diyince. Hadi hayırlısı.
Yüklü bir sipariş söz konsu galiba
Keşke sipariş verseydim.
Ben ifade edemedim telegram haberlerini iletiyordum orda sepeti sabahtan hazırlayanlar indirim bitince onlardan öğrenmiştim kusura bakmayınız ifadesizlik bende
Estağfurullah
Bakalım neler olacak
Var ya şu sayfadaki aksiyon ve heyecan, en güzel aksiyon filmlerinde yok. Harikasınız. Takibe devam
Aldıklarım için pişman değilim. Aklım hala alamadılarımda.
Kaçırdığım indirimi görünce aynen böyle oldum.
Yav ithaki, canımı sıkıyon bak. Zamanın daralıyor
bence kidegada ithaki indirimi olmayacak bu ay
benim ellerimden kayıp gitti sepet
Siparişi vereceğim sırada sepette fiyatlar değişti.
Aynı bu şekilde düşünüyorum cidden göremediğim, gözden kaçırdığım bir sürü kitap vardı
konu kitap olduğu zaman asla tatmin olmuyoruz
Olmasa bile şu 25₺ iade olayını kullanmalıyım. Tabi ki kitap almak için almak değil. Kaliteli ve indirimde kitap almak istiyorum
valla enpara olmasa kideganın yüzüne bakmam ben de aynı şekilde listemde olan kitapları almaya çalışıyorum şu an, ay sonuna kadar beklerim gibi bakalım bir şeyler olacak mı diye. ayın yazarları önceden açıklansa keşke
Enpara olmasa aynen ben de. Nadiren yani. Bu kadar kitap da almam. Zamana yayarım. Ama piyasadan daha ucuza denk getirmek hazzı peşimizi bırakmıyor bir yandan diyorum, kütüphanelerden alıp sonra geri mi bırakmalıyım? Amacım sadece okumak mı yoksa kendimi mutlu etmek mi vb. Sanırım sadece okumak için değil. Estetik bir sevinç de yaşamak
Sipariş Durumu : Ürün hazırlanıyor.
Tedarik Durumu : Oluşturuldu
Olarak görünüyor bende. Pek ihtimal vermiyorum göndereceklerine, özellikle 41 kuruşluk Niteliksiz Adam 2’nin. Elimde olmasına rağmen aldım, niye ben de bilmiyorum