Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Cok riskliydi ama bi daha mi gelicez dünyaya dedim verdim son dakika ve saniyelerde hemde :roll_eyes::roll_eyes::grin:

Ben yetişemediniz diye anlamıştım. Sepet fiyatı yükseldi falan diyince. Hadi hayırlısı.

Yüklü bir sipariş söz konsu galiba :thinking:

Keşke sipariş verseydim.
images (1)

7 Beğeni

Ben ifade edemedim telegram haberlerini iletiyordum orda sepeti sabahtan hazırlayanlar indirim bitince onlardan öğrenmiştim :grin:kusura bakmayınız ifadesizlik bende :slight_smile:

Estağfurullah :slight_smile:

Bakalım neler olacak

2 Beğeni

Var ya şu sayfadaki aksiyon ve heyecan, en güzel aksiyon filmlerinde yok. Harikasınız. Takibe devam :laughing:

4 Beğeni

Aldıklarım için pişman değilim. Aklım hala alamadılarımda.

6 Beğeni

Kaçırdığım indirimi görünce aynen böyle oldum.

4 Beğeni

Yav ithaki, canımı sıkıyon bak. Zamanın daralıyor

1 Beğeni

bence kidegada ithaki indirimi olmayacak bu ay

benim ellerimden kayıp gitti sepet :frowning:

Siparişi vereceğim sırada sepette fiyatlar değişti.

2 Beğeni

Aynı bu şekilde düşünüyorum cidden :joy: göremediğim, gözden kaçırdığım bir sürü kitap vardı :neutral_face: konu kitap olduğu zaman asla tatmin olmuyoruz :joy:

1 Beğeni

Olmasa bile şu 25₺ iade olayını kullanmalıyım. Tabi ki kitap almak için almak değil. Kaliteli ve indirimde kitap almak istiyorum

valla enpara olmasa kideganın yüzüne bakmam :sweat_smile: ben de aynı şekilde listemde olan kitapları almaya çalışıyorum şu an, ay sonuna kadar beklerim gibi bakalım bir şeyler olacak mı diye. ayın yazarları önceden açıklansa keşke :stuck_out_tongue:

O kitaplar gelmeden inanmamın imkanı yok ama yine de…

6 Beğeni

Enpara olmasa aynen ben de. Nadiren yani. Bu kadar kitap da almam. Zamana yayarım. Ama piyasadan daha ucuza denk getirmek hazzı peşimizi bırakmıyor :smiley: bir yandan diyorum, kütüphanelerden alıp sonra geri mi bırakmalıyım? Amacım sadece okumak mı yoksa kendimi mutlu etmek mi vb. Sanırım sadece okumak için değil. Estetik bir sevinç de yaşamak

1 Beğeni

Bende katmerin haşaşini çekmeye başladım anca gelir :grin::grin:

Sipariş Durumu : Ürün hazırlanıyor.
Tedarik Durumu : Oluşturuldu

Olarak görünüyor bende. Pek ihtimal vermiyorum göndereceklerine, özellikle 41 kuruşluk Niteliksiz Adam 2’nin. Elimde olmasına rağmen aldım, niye ben de bilmiyorum :joy: