Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

ben başta kütüphaneden alıyordum, para kazanmaya başlayınca kitaplara yatırdım parayı :smiley: kendi kitaplığım olması fikrini seviyorum.

2 Beğeni

Gizli gizli beklemedeyim .Keşke daha çok kitap siparişi versem miydi ki diyorum kendi kendime. :sweat_smile:

Kidega’da Timaş Yayınları %40 indirimli. Halil İnalcık eserlerine göz atıp alma hevesim var…

Son cevapları bu şekilde. Keşke güvenip sipariş verseymişim :roll_eyes:

2 Beğeni

Cevap geldi. İnşallah gönderirler.

2 Beğeni

Anlık böyleyim,böyleyiz :frowning:

14 Beğeni

Hâlâ ütopik geliyor. Ben 50 liralık sipariş verdim. Gönderilmez diye kargo sınırına bile yaklaşmadım. 19 tane kitap almışım. Gönderilirse bu adamlar kâr etmeden nasıl olacak bu iş? Neden bu kadar düşük fiyatlar. Hüzünlü Dönenceler kitabını 1.33 tlye aldım. Şu anda 30 lira civarında. 41 kuruşa Kazım Taşkent klasikleri aldım. İkinci sepeti yaparken şüphelendim vazgeçtim. Şu anda tek düşündüğüm bu fiyatlara neden sattılar. Verİlebilecek tek cevap, hayır işi. Umarım gelir kitaplar.

Bence reklam için yaptılar haliyle site çok bilinmiyor, ürünler eksiksiz ve sağlam gelirse eğer reklamları işede yarayacaktır

Edin: Forumdaki konuşmaları görseler bir daha böyle bir şey yapmazlar. :joy:

4 Beğeni

Bu konu 10000 olan en fazla cevap limitini aştığı için otomatik olarak kapatıldı.

Başlık kapandı nasıl bir yazdıysak.

6 Beğeni

Bilimkurgu kitapları indirime girmiş olsaydı ve ben almamış olsaydım kafamı duvarlara vurabilirdim. :smiley: Ama yine de çoğu arkadaş mükemmel bir alışveriş yaptı. Umarım sorunsuz gelir kitaplar.

6 Beğeni

20 Beğeni

Neler kaçırdığımı öğrenmek bile istemiyorum.Nasıl kaçırdım bu indirimi… :pensive: :pleading_face:

Umarım hasarsız ve eksiksiz gelir aldıklarınız. Şanslı insanlar sizi… :unamused:

3 Beğeni

Neredeyse yılbaşından bu yana İdefix veya D&R da indirim bekliyorum ama olmuyor. :man_shrugging:
İthaki neredeyse her ay İlknokta’da %50 indirime girmeye başladı.

Kidegada girsene artık

1 Beğeni

Mağazalarda satışların olmaması indirimlerin bu kadar sık olmasına sebep olmuş olabilir bence

1 Beğeni

Öyle de indirim kodu vb olmayınca %50 indirim bile benim bütçeme uygun olmuyor. İndirim kodu olan sitelerde %50 indirim olmasını beklemeye devam edeceğim mecburen :man_shrugging:

1 Beğeni

Doğru mu bu? Bugün 1 nisan değil değil mi?

1 Beğeni

Doğru doğru. Daha bir ay olmadan ilknoktada ikinci %50 indirim :smiley: Dağıtımda sıkıntı yaşadıkları için kendi sitelerinde yapıyorlar sanırım indirimi :krs:

1 Beğeni