Babil kuponu olan var mıdır ??
Babil’de kupon mu varmış?
Varmış bende arkadaştan yeni duydum burda sormak istedim
Babilin kuponu hiç olmadı yeni mi çıkmış acaba? Kupon yeri var ama kupın yok diye biliyorum.
O kupon yeri belkide firmanın kendi verdikleri içindir
Bakalım olan çıkacak mı? Çıkarsa bende kullanabilirim
Olur ben siparişi çektim zaten
Merak ettim kupon nedir nasil isler kimde vardır diye
Babil’in daha önce kuponu oldu aslında. Nereden biliyorum bunu peki, çünkü Kayıp Rıhtım’la beraber bir kampanya yapmışlardı. Sitede de arayıp buldum, geçen sene temmuz ayında bize özel bir %5’lik bir indirimleri olmuştu kendilerinin:
Stoklar yenilenmiş yeniden satışta.
Kaçırmışım ben bunu yaa tühh
Konuşup tekrar mı yaptırsa Kayıp Rıhtım acabaa
Zaman Çarkı 7. kitap tekrar satışta. Seride eksik olan kitabı da aldım. Sırada diğer baba seriler var inşallah.
bu sefer çok çabuk bastılar maşallah (kitapyurdunda ithaki %40 indirimli)
Hepsiburada’da saat 5’e kadar can yayınlarında sepette ek indirim var. Toplam %48’e geliyor. Ben eksik George Orwell kitaplarını tamamladım.
Poşete koyup göndermeyeceklerini bilsem güzel indirim ama işte …
Bkm bayram indirimi olarak canda yüzde kırk artı sepette de kodlar var
Şeklinde yapmış
Özel basımlar hala %48 indirimli. Tosla 100/20 ile birleştirilince daha da güzelleşiyor indirim ama poşete atıp göndermeseler güzel olurdu.
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu
Hayvan Çiftliği ve 1984 özel basımını Enpara&Kidega kampanyası ile ayrı ayrı indirim ile almıştım. %40 indirim yapmışlardı ciltli Can Yayınları baskılarına. (ya da %38, tam hatırlamıyorum). Birinde %10’luk indirim kodum da vardı. Bence çok iyi bir alışveriş yaparak bu kitapları boyundurluğum altına sokmayı başardım