Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Varmış bende arkadaştan yeni duydum burda sormak istedim :grinning:

Babilin kuponu hiç olmadı yeni mi çıkmış acaba? :thinking: Kupon yeri var ama kupın yok diye biliyorum.

O kupon yeri belkide firmanın kendi verdikleri içindir :woman_shrugging:

Bakalım olan çıkacak mı? Çıkarsa bende kullanabilirim :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Olur ben siparişi çektim zaten
Merak ettim kupon nedir nasil isler kimde vardır diye :joy::joy:

1 Beğeni

Babil’in daha önce kuponu oldu aslında. Nereden biliyorum bunu peki, çünkü Kayıp Rıhtım’la beraber bir kampanya yapmışlardı. Sitede de arayıp buldum, geçen sene temmuz ayında bize özel bir %5’lik bir indirimleri olmuştu kendilerinin:

3 Beğeni

5 Beğeni
3 Beğeni

Stoklar yenilenmiş yeniden satışta.

2 Beğeni

Kaçırmışım ben bunu yaa tühh :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Konuşup tekrar mı yaptırsa Kayıp Rıhtım acabaa :grin:

1 Beğeni

Zaman Çarkı 7. kitap tekrar satışta. Seride eksik olan kitabı da aldım. Sırada diğer baba seriler var inşallah. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

bu sefer çok çabuk bastılar maşallah :slight_smile: (kitapyurdunda ithaki %40 indirimli)

Hepsiburada’da saat 5’e kadar can yayınlarında sepette ek indirim var. Toplam %48’e geliyor. Ben eksik George Orwell kitaplarını tamamladım.

4 Beğeni

Poşete koyup göndermeyeceklerini bilsem güzel indirim ama işte …

1 Beğeni

Bkm bayram indirimi olarak canda yüzde kırk artı sepette de kodlar var
Şeklinde yapmış

Özel basımlar hala %48 indirimli. Tosla 100/20 ile birleştirilince daha da güzelleşiyor indirim ama poşete atıp göndermeseler güzel olurdu.

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Hayvan Çiftliği ve 1984 özel basımını Enpara&Kidega kampanyası ile ayrı ayrı indirim ile almıştım. %40 indirim yapmışlardı ciltli Can Yayınları baskılarına. (ya da %38, tam hatırlamıyorum). Birinde %10’luk indirim kodum da vardı. Bence çok iyi bir alışveriş yaparak bu kitapları boyundurluğum altına sokmayı başardım :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam teminle mi alakalı ki.ben sipariş verdim yakın zamanda 2 günde temin ettiler
Bu arada mesaj geldi hep temin edildi
Bu ürünün iptal edildi
Bugünde kargolandi dendi ve 2 saat sonra tedarik edilemeyen urun ücreti hesabına mi yarsın yoksa hediye çeki olarak mi istersin diye bir başka mail arttılar . Whatsap 'tan iletişime geçmeye çalışın . Iyi günler :slight_smile:

bu karşılaştığımız durumların firmaların büyümesiyle alakası yok aslında, gerçekten aşırı artış var internet siparişlerinde. pandemiden dolayı her yayınevi her gün açık olmuyor, tedarik sıkıntısı çekiyorlar.1 haftadan fazla beklemek istemiyorsanız yayınevlerinin kendi sitesiden ve kitaplarından almanızı tavsiye edebilirim. bu günlerde siparişlerin bu kadar geç gelmesini çok normal karşılıyorum şahsen. ayrıca kargo firmalarının da kotası doluyor daha fazla fatura da kesemiyorlar bazen. bu yüzden de siparişler gecikebiliyor.

1 Beğeni