bende de ödeme ekranında fiyat düşüktü kart bilgisini girince sıfırlandı yine
Kodu kullan kısmına spam yapınca üçüncü denemede düşüyor ama satın al kısmında tekrar artıyor fiyat xD
Ben vazgeçtim Başarıp 50 TL indirimi alabilecek arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum
kampanyayı acun hikayelerinden duyurmuş, ben inanmaya başladım 50bin limitinin dolduğuna :d
Aynı durumdayım 10 kez uğraştım tam oldu bilgileri girdim en son ekrandayım yine normal fiyata döndü…
O halde kesin bitmiştir Ama tıklayınca kabul ediyor arada 50 tlyi,bitse etmez sanırım.Bir garip işler…
Arkadaşlar Amazon’da herhangi bir kupon, indirim kodu vesaire kullanılabiliyor mu ?
Hepsiburada kartını kaydedene 50 tl diye kampanya gösterdi. Kartımı kaydettim ama gelen giden yok. Başına gelen oldu mu?
ben kartla ödemeyi de geçtim, 3d secure ü falan da geçtim en son yine işleme almadı siparişi son aşamaya geri yönlendirdi. o değil de inat ettim ben şimdi kafama yazık olacak gibi en sonunda :d
visa kart kampanyası ise temmuz sonuna doğru 300tl üzeri alışverişte kullanabileceksiniz onu bildiğim kadarıyla.
150 TL ve üstü diyordu ama nasıl kullanacağıma dair hiçbir bilgi gelmedi.
onu bilemiyorum, bizim uğraştığımız 150/50 kampanyasında kart kaydetme istemiyor.
Kodu sürekli denedim birinde kabul etti fakat sonrasında yeni kitap ekleyince yine silindi kod. Şimdi de kabul etmiyor. 50.000 kişi dolmuş olabilir mi? Acun Ilıcalı paylaşmış profilinde.
Başardım!! Bölüm sonuna ulaşıp ödememi indirimli olarak gerçekleştirdim!
Nasıl yaptınız lütfen taktik verin
ilginç bir şekilde bende almayı başardım . Açtığım yeni hesapla alabildim. defalarca kodu girdim sonunda kabul edince aslında gereği olmayan ciltli kitaplar aldım
Demek ki bug falan vardı sistemde,sonunda alabildim.Güya bu ay başka kitap almayacaktım.Alma hızım okuma hızımı katladı bu başlık yüzünden
Bende de sabah kalktığımda uygulamada indirim otomatik olarak uygulanmıştı. Gece kafayı yediğime değmedi
Yapamayan arkadaşlar için farklı bir yöntem söylüyorum.
-Hepsiburada 300 lira üzerinde sepet yapın,
-Hediye çeki kullan kısmına Hepsi50 yazın,
-300 liradan 50 lira düşüldüğü görülüyor,
-Sonra sepetiniz 150 liraya düşürün,
-Kod orada kalıyor (bir şey yapmanıza gerek yok) ve 100 liralık siparişinizi verebilirsiniz…
Not: Sepetinize girdiğinizde Hediye Çeki Kullan bölümü Alışverişi Tamamla kısmını üstünde.
Ben bugün Hepsiburadaya girdim bir şeye bakmak için. Dün 3 ürün eklemiştim sepete, hepsi50 kodunu girmeye çalışmış ama başaramamıştım. Bugün baktım indirim uygulanmış. Üstelik hesap da eski hesap. Şeytan dürttü, indirim gözümün içine baktı. Dayanamadım aldım